Στρατιωτικές Λέσχες ΓΕΣ: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας μετά την πυρκαγιά στην 12η Μεραρχία 12η Μεραρχία: Πρωτοποριακό Κοινωνικό εργαστήρι Μελέτης - Εύγε!

12η Μεραρχία: Πρωτοποριακό Κοινωνικό εργαστήρι Μελέτης έχει στηθεί στην ΛΑΦΑ με τη συμμετοχή του πανεπιστημίου- Πολλά εύγε για την πρωτοβουλία

Η σύσφιξη των σχέσεων του Στρατού με την Κοινωνία γίνεται πράξη μέσα από προγράμματα σαν αυτό που ξεκίνησε την Δευτέρα στην 12η Μεραρχία στην Αλεξανδρούπολη.

Το κοινωνικό εργαστήρι μελέτης βοηθάει μαθητές να αξοίνουν τα φτερά τους μέσα από ένα χώρο που ανήκει στις Ένοπλες Δυνάμεις και με την αποφαιστική συμβολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Η ιδέα αλλά και η υλοποίηση αξίζει πολλά μπράβο σε όσους την ενεργοποίησαν και ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2019 στην Λέσχη Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης, τελέσθηκε ο αγιασμός για την έναρξη του προγράμματος «Κοινωνικό Εργαστήρι Μελέτης».

Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και την υποστήριξη της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έβρου.

Ως στόχο του έχει την μαθησιακή υποστήριξη παιδιών Δημοτικών σχολείων, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες στην γνώση (με υποστηρικτική διδασκαλία (φροντιστήρια) από τους φοιτητές του ΔΠΘ.

Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα της Λέσχης καθημερινά από τις 16:00 έως τις 17:30, ενώ ήδη ο αριθμός των παιδιών που έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα φτάνει τα 40.