Συγχαρητήρια στον τίμιο συνδικαλιστή! Παρέδωσε πορτοφόλι με 800 ευρώ που βρήκε στο δρόμο. Ο ΕΠΟΠ απέσπασε τα συγχαρητήρια της ΠΟΕΣ και τον θαυμασμό όλων


Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, όπως δεν είναι και όλοι οι συνδικαλιστές το ίδιο. Άλλοι κλέβουν πορτοφόλια και άλλοι τα βρίσκουν και τα παραδίδουν.

Στην ποιότητα των ανθρώπων της δεύτερης κατηγορίας ανήκει και ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας Γεώργιος Κακάνης, που ανήκει στη δύναμη της Ένωσης Στρατιωτικών Πιερίας και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Βρήκε πορτοφόλι με 800 ευρώ και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Η ΠΟΕΣ εξέφρασε τα συγχαρητήριά της και ανακοίνωσε:

H Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συγχαίρει το ιδρυτικό μέλος της και συνάδελφο ΕΠΟΠ Επχία (ΔΒ) Κακάνη Γεώργιο του Δημητρίου, που υπηρετεί στο Λιτόχωρο Πιερίας,

ο οποίος το προηγούμενο Σάββατο βρήκε πορτοφόλι με περιεχόμενο χρηματικό ποσό ύψους οκτακοσίων δεκαπέντε (815) ευρώ και το παρέδωσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Τέτοιες πράξεις αποτελούν πάντα παράδειγμα προς μίμηση, κυρίως στις «δύσκολες» εποχές που ζούμε, χρειάζονται δε για να μας θυμίσουν ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ευσυνειδησία και εντιμότητα.

ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ 2 Ιουνίου: Φάκελλος ΕΜΘ