Πολεμικό Ναυτικό ΗΠΑ: Αληθινά τα video με UFO από πιλότους F-18

Πολεμικό Ναυτικό ΗΠΑ: Αληθινά τα video με UFO από πιλότους F-18 – Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα και προκαλεί σεισμό…

Παγκόσμιο σεισμό προκαλεί η αποκάλυψη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ με την οποία επιβεβαιώνει ότι τα video με τα άγνωστα αντικείμενα που τράβηξαν πιλότοι F-18 από το 2004 έως το 2015 είναι αυθεντικά.

Αμερικανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε πως τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει και εμφανίζουν αμερικανικά μαχητικά F-18 Hornet να έρχονται αντιμέτωπα με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα είναι πέρα για πέρα αληθινά και πως δεν έπρεπε ποτέ να δημοσιευτούν στο ευρύ κοινό.

Τα βίντεο γνωστά με της κωδικές ονομασίες ”FLIR1,” “Gimbal” και“GoFast” δημοσιεύτηκαν το Δεκέμβριο του 2017 από τους New York Times και την Washington Post

στο πλαίσιο έρευνας που έκανε το The Stars Academy of Arts & Science, μια κοινοπραξία πρώην στελεχών μυστικών υπηρεσιών, επιστημόνων και διασημοτήτων που προωθούν την έρευνα για τα UFO και άλλα «επιστημονικά μυστήρια».

Το πρώτο βίντεο είναι τραβηγμένο το Νοέμβριο του 2004, ενώ τα άλλα δύο τον Ιανουάριο του 2015, σε διαφορετικά σημεία του εναέριου χώρου των ΗΠΑ.

Σε ένα από αυτά ένας από τους πιλότους ακούγεται να λέει πόσο παράξενο είναι αυτό που βλέπει. “Τι στην ευχή είναι αυτό το πράγμα;” ακούγεται να ρωτά.

 

“Το Ναυτικό θεωρεί τα φαινόμενα που περιέχονται – απεικονίζονται σε αυτά τα 3 βίντεο ως αγνώστου ταυτότητας», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, Τζόσεφ Γκράντισερ, στην ιστοσελίδα Black Vault.

“Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δεν έχει δημοσίως κυκλοφορήσει χαρακτηρισμούς ή περιγραφές, υποθέσεις ή συμπεράσματα, σχετικά με τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στα σχετικά βίντεο»,

ο εκπρόσωπος του Ναυτικού, ενώ αντί του ευρέως χρησιμοποιούμενου όρου UFO, προτιμά εκείνο του UAF δηλαδή Ανεξήγητα Εναέρια Φαινόμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν διαβαθμισμένα (απόρρητα), τα συγκεκριμένα βίντεο ποτέ δεν προορίζονταν για δημοσίευση από τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με τον ιστότοπο Black Vault.