ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019 – ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Α21 – Επίδομα στέγασης – Ξεκινούν οι πληρωμές από 25 Σεπτεμβρίου

Την καταβολή των προνοιακών προγραμμάτων αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε πως εντός της τρέχουσας εβδομάδας καταβάλλονται μια σειρά από επιδόματα και παροχές.

Αναλυτικά :

ΟΠΕΚΑ Α21 επίδομα παιδιού

το Επίδομα Παιδιού καταβάλλεται την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν φέτος αίτηση Α21,

έχει εκκαθαριστεί η φετινή φορολογική τους δήλωση και δικαιούνται το επίδομα παιδιού με βάση το εισόδημα του 2018 το οποίο δήλωσαν στο φετινό Ε1.

Η καταβολή αφορά το δίμηνο Ιούλιος – Αύγουστος και πραγματοποιείται μετά τους αναγκαίους συμψηφισμούς και επανυπολογισμούς του δικαιούμενου επιδόματος,

με βάση το εκκαθαρισμένο εισόδημα του 2018, οι οποίοι έγιναν αυτόματα.

Προνοιακά επιδόματα

τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Σεπτεμβρίου καταβάλλονται την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019

το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης καταβάλλεται την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Επίδομα ενοικίου και λοιπές πληρωμές

οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Οκτωβρίου καταβάλλονται την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 θα καταβληθούν για τον μήνα Σεπτέμβριο την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) μηνός Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Αυγούστου και αυτή έχει εγκριθεί.

Δημήτρης Βίτσας: Το μήνυμα στην Τουρκία