Στρατός Ξηράς ΚΑΑΥ: Αυτά είναι τα 7ήμερα για παραθερισμό ΚΑΑΥ Καλών Νερών: Νέο επεισόδιο με επισκέπτες στρατιωτικούς ΚΑΑΥ Καλών Νερών: Μπήκε 3 ευρώ εισιτήριο για στρατιωτικούς;

ΚΑΑΥ Καλών Νερών: Νέο επεισόδιο με επισκέπτες στρατιωτικούς – Αυτή τη φορά δεν ήταν προετοιμασμένοι να εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο

Νέα καταγγελία έφθασε στο Armyvoice.gr για το ΚΑΑΥ Καλών Νερών, το οποίο πριν λίγες ημέρες είχε αποφασίσει να επεκτείνει το εισιτήριο εισόδου σε όλα τα στελέχη και σταμάτησε με παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΣ.

Τώρα όπως μας καταγγέλλουν στρατιωτικοί, οι οποίοι δεν είναι από την περιοχή του Βόλου αλλά ήταν περαστικοί και σκέφτηκαν ότι μπορεί να εξυπηρετηθούν από τους συναδέλφους τους, διαπίστωσαν ότι δεν παρέχει ούτε φαγητά της ώρας στο εστιατόριο αν δεν έχει γίνει κράτηση.

Πώς να το γνωρίζουν όμως αφού αυτά ούτε ανακοινώνονται δημόσια, ούτε είναι αναετημένα μέσα στο ΚΑΑΥ Καλών Νερών.

Δείτε τις μας γράφουν:

Συνεχίζονται οι ανοησίες στο ΚΑΑΥ Καλών Νερών.

Πήγαμε να φάμε με την οικογένειά μου (σύζυγο στρατιωτικό + 2 παιδιά) στο ΚΑΑΥ μαζί με φίλους (ζευγάρι στρατιωτικοί κι αυτοί με τα 2 παιδιά τους.

Στις 14: 05 η ώρα, δεν έχει σχέση ποια μέρα, πήγαμε να φάμε φαγητό της ώρας (μπιφτέκι, μπριζόλα ό,τι είχε θα μας ικανοποιούσε) καθώς δεν ήταν προγραμματισμένη η βόλτα μας προς τα εκεί.

Ούτε είμαστε από Βόλο ή κοντά εκεί ώστε να γνωρίζαμε τι “παίζει” και παραγγέλναμε από άλλη μέρα.

Ήταν κάτι απρογραμμάτιστο, αποφασίσαμε να πάμε να φάμε οικονομικά (χωρίς εισιτήριο πλέον), μπαίνουμε όλο χαρά στα εστιατόρια και μας πληροφορούν ότι έπρεπε μέχρι τις 13: 00 να παραγγείλουμε ΤΗΣ ΩΡΑΣ, εαν είναι δυνατόν.

Της ώρας να μην έχει τίποτα, να μην πετάξουν στη σχάρα ένα μπιφτέκι οτιδήποτε, κάτι να μην έχει έτοιμο.

Μεγάλη απογοήτευση! Στον προαύλιο χώρο έχει πινακίδες για ανακοινώσεις (Καλοσώρισμα, κωδικούς wifi κτλπ) αλλά τίποτα για τις παραγγελίες, ούτε εντός εστιατορίων.

Δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν, δεν γνωριζω κανεναν. της ωρας ζητησαμε, φαγητο της ωρας…! Φανταστείτε να είχαμε πληρώσει και εισιτήριο!

Τελικά τα λεφτά όπως ήταν φυσικό πήγαν σε ταβέρνα, τρέχανε σαν παλαβοί να μας εξυπηρετήσουν. Κάτι πρέπει να αλλάξει…… (χάσαμε λεφτά κι εμείς κι ο Στρατός)…