Εύβοια φωτιά: Η ευχή Καμπά στους πιλότους και στο προσωπικό υποστήριξης των ελικοπτέρων σήμερα τα ξημερώματα ΦΩΤΟ

Πολύ πριν το πρώτο φως της ημέρας ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Καμπάς επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Μεγάρων από όπου επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα της Εύβοιας τα πληρώματα της Αεροπορίας Στρατού.

Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΣ, όπου η ανατολή του ηλίου αντικατοπτρίζεται στα τζάμια των ελικοπτέρων.

Ο αντιστράτηγος Καμπάς μαζί με τον Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού Υποστράτηγο Χρήστο Ηλιόπουλο  πήγαν αξημέρωτα και ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ έδωσε οδηγίες στα πληρώματα και ευχήθηκε σε όλους καλές προσγειώσεις στους πιλότους και στα πληρώματα των ελικοπτέρων.

Συνεχάρη επίσης όλο το προσωπικό για τη συντήρηση των ιπτάμενων μέσων η οποία πραγματοποιείται όλο το βράδυ, ώστε να είναι έτοιμα να επιχειρήσουν με το πρώτο φως της επόμενης ημέρας.

Η επίσκεψη έγινε λίγο πριν αναχωρήσει για την Παναγία Σουμελά όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον 15Αύγουστο.

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανακοίνωση του ΓΕΣ

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς μετέβη εκτάκτως στην έδρα του 2ου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού (2ο ΣΥΑΣ) και συγκεκριμένα το 4ο Τάγμα Αεροπορίας Στρατού (4ο ΤΕΑΣ) συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού Υποστράτηγο Χρήστο Ηλιόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Αρχηγός μίλησε στα πληρώματα των ελικοπτέρων CH-47 Chinook που συμμετέχουν στη κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Εύβοια και παρακολούθησε τις προετοιμασίες για τις επιχειρήσεις της σημερινής ημέρας.

Τόνισε τη σημασία του έργου που επιτελούν, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, εξήρε την προσπάθεια και την αυτοθυσία τους.

Συνεχάρη όλο το προσωπικό για τη συντήρηση των ιπτάμενων μέσων η οποία πραγματοποιείται όλο το βράδυ, ώστε να είναι έτοιμα να επιχειρήσουν με το πρώτο φως της επόμενης ημέρας.