Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος στο σκάφος του – Ποιους μηνύει, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


Συνέβη χθες βράδυ, στο νησί της Μήλου. Οι πληροφορίες λένε ότι μόλις κάποιοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του Πάνου Καμμένου στο σκάφος, άρχισαν να φωνάζουν…

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το Lykavitos, πρόκειται για μία ομάδα ντόπιων, οι οποίοι φώναζαν «προδότη της Μακεδονίας» τον Πάνο Καμμένο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του πετάξουν μέχρι και γιαούρτια!

Στις φωτογραφίες του δημοσιεύματος, σύμφωνα με το Lykavitos, είναι ο Πάνος Καμμένος στο κατάστρωμα του σκάφους, στο οποίο έχουν πέσει και τα γιαούρτια.

O Πάνος Καμμένος έφτασε στην Μαρίνα του Αδαμαντα της Μήλου ανήμερα της Παναγίας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δημιουργήθηκε και επεισόδιο

μεταξύ του ίδιου και μιας υπαλλήλου του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του.

Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος - Ποιους μηνύει ΦΩΤΟ 1 Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος - Ποιους μηνύει ΦΩΤΟ

Realshave.gr

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχτηκε ο Πάνος Καμμένος στη Μήλο, εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα, με την ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ. οι δράστες «βιαιοπράγησαν κατά της συζύγου του κ. Καμμένου». Ο κ. Καμμένος κατέθεσε μήνυση μαζί με οπτικό υλικό από την επίθεση, σημειώνεται επίσης.

«Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων», προστίθεται.

Σύμφωνα με τους ΑΝ.ΕΛ. «οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο».

«Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.