ΥΠΕΘΑ: Στρατηγός προήχθη σε …Τιραμόλα με την αλλαγή ηγεσίας – Τι συνέβη στην 12η Μεραρχία και οι συμμαθητές του, του κόλλησαν το παρατσούκλι…


Σε στρατηγό – Τιραμόλα έχει μάλλον μετατραπεί ο διοικητής της 12ης Μεραρχίας, υποστράτηγος Χουδελούδης, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Μην πάει το μυαλό σας ότι ο νέος υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής άρχισε να διατάσσει στελέχη να πάρουν κάμψεις.. Κάθε άλλο…

Ο νέος ΥΦΕΘΑ απλά «κατεβάζει» τον επιτελάρχη της 12ης Μεραρχίας Συνταγματάερχη Παναγιώτη Χριστοδούλου από την Αλεξανδρούπολη στο γραφείο του προκειμένου να το στελεχώσει.

Δεδομένου όμως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καλυφθεί και η θέση του υποδιοικητή καθώς ο Ταξίαρχος Μπακιρτζής περιμένει για 4 μήνες τον αντικαταστάτη του στην Αλβανία, ο υποστράτηγος Χουδελούδης αναγκαστικά θα επιφορτιστεί με τα καθήκοντα του επιτελάρχη και του υποδιοικητή.

Δεν τον λένε αδίκως «Τιραμόλα» οι συμμαθητές του. Βεβαίως είναι γνωστό ότι τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και φαίνεται ότι αντέχει….

Ας φροντίσει όμως και η υπηρεσία να κινήσει τις διαδικασίες αντικατάστασης, γιατί μιλάμε για την πρώτη γραμμή των συνόρων στην κυριολεξία.