Τζέφρι Πάιατ: Χειρουργήθηκε στην Αθήνα – Τα νέα για την υγεία του είναι αισιόδοξα, καθώς δεν έσπασε τελικά τα πόδια του και περιμένει το σχέδιο ανάρρωσης

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο του, μετά από από ατύχημα που είχε με το ποδήλατο του χθες στην Μάνη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αμερικάνικης πρεσβείας Γουίλιαμ Μουράτ, ο Τζέφρι Πάιατ δεν έσπασε τα πόδια του και περιμένει το σχέδιο ανάρρωσής του.

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ χρειάστηκε να μεταφερθεί για νοσηλεία στο κέντρο Υγείας της Αρεόπολης.

Ο κ.Πάιατ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου και χειρουργήθηκε. Με ανάρτησή του στο τουίτερ ο Τζέφρι Πάιατ ευχαρίστησε το προσωπικό του κέντρου υγείας Αρεόπολης για την άριστη φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Στο κέντρο υγείας Αρεόπολης διευθυντής είναι ο γιατρός Αργύρης Μαριόλης ο οποίος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος οικογενειακός -γενικός γιατρός στην Ευρώπη.

«Ευχαριστώ τους Έλληνες φίλους μου που μου ευχήθηκαν περαστικά» έγραψε ο Τζέφρι Πάιατ.Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com μαζί με το όνομά σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Επιστολές με ψευδώνυμα και ανώνυμες δεν λαμβάνονται υπόψη.