«Τορπίλες» ναυάρχου για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΥΠΕΘΑ – Κάνει λόγο για υποκρισία των πολιτικών διαχρονικά και επικεντρώνεται ειδικά στον πρωθυπουργό

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΥΠΕΘΑ: Ο ναύαρχος Κωστής Γκορτζής μας έχει συνηθίσει να εκφράζει δημόσια της απόψεις του, για τα τεκταινόμενα τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στα θέματα που αφορούν ευρύτερα την εθνική μας άμυνα.

Σήμερα η κριτική του αφορά την επίσκεψη του πρωθυοπυργού στο ΥΠΕΘΑ και θυμάται τι έκανε πριν μερικά χρόνια τόσο αυτός όσο και ορισμένοι συνεργάτες του.

Δείτε τι έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το αναδημοσιεύουμε με την άδειά του:

Πέρα από ιδεολογικές συμφωνίες και ασυμφωνίες, εκείνο που προσωπικά απεχθάνομαι είναι η υποκρισία των πολιτικών διαχρονικά και η πεποίθησή τους ότι όλα είναι “περασμένα ξεχασμένα”‘

Ο σημερινός Πρωθυπουργός επισκέφθηκε σήμερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ξεχείλισε ο λόγος του επό εγκώμια για τα στελέχη και την αμέριστη εμπιστοσύνη που έχει γι αυτά όπως και τον σεβασμό του στο δύσκολο έργο τους υπό δυσμενείς συνθήκες..

Είναι ο ίδιος που ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης το 2014 ζητούσε επιμόνως και εγγράφως από το ΥΠΕΘΑ να ενημερωθεί για τα …προνόμια των στρατιωτικών που έπρεπε να …περικοπούν… (ελπίζω χθές να ενημερώθηκε ως Πρωθυπουργός).

Είναι ο ίδιος που διατηρεί επί χρόνια, ακόμα και σήμερα, τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα επικεφαλής του Γραφείου Τύπου, αυτόν που θεωρεί τον Στρατό την “χειρότερη μορφή του Δημοσίου” (sic),

ότι “Οι μόνιμοι στην πλειοψηφία τους μην έχοντας τίποτε παραγωγικό να κάνουν, ολημερίς χαζεύουν τηλεόραση και ποδοσφαιροφιλοσοφούν και σκαρφίζονται τρόπους για να αυξήσουν τις αποδοχές τους” (sic),

και ότι “Η παρωδία που λέγεται ελληνικό στράτευμα πρέπει να αλλάξει. Δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν όλοι αυτοί οι αργόμισθοι σε καιρούς ειρήνης.

Ας αναλάβουν τον καθαρισμό και την προστασία των δασών, τη βελτίωση της εικόνας των πόλεων, ας βοηθήσουν ακόμη τους Ατενίστας.

Διότι αν μη τι άλλο τους πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά, χώρια που όσοι υπηρετήσαμε γνωρίζουμε ότι είναι οι τελευταίοι στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε, αν ο μη γένοιτο χρειαστεί”(sic).

Όχι κύριοι. Δεν τα ξεχάσαμε, όχι όλοι μας τουλάχιστον…

Υ.Γ. Πλάκα θα έχει το σημερινό Δελτίο Τύπου να το έχει συγγράψει ο κ.Ζούλας…