Θάνατος ΕΠΟΠ: Τι εξετάζει η αστυνομία

Θάνατος ΕΠΟΠ: Τι εξετάζει η αστυνομία – Ποια είναι τα ευρήματα και τι ενδείξεις εξετάζουν οι εμπειρογνώμονες για τα αίτια του θανάτου

Βαρύ το πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις από τον αδόκητο χαμό του 36χρονου Επιλοχία προέλευσης ΕΠΟΠ ο οποίος χθες βρέθηκε νεκρός τις απογευματινές ώρες στην περιοχή Στρυμωνικού του νομού Σερρών.

Ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΤΘ) Π.Ο. της 33 ΕΜΑ είναι άραγε ένα ακόμα θύμα του κύμματος αυτοκτονιών που χτυπάει τα τελευταία χρόνια τον Στρατό Ξηράς ή είναι θύμα δολοφονικής ενέργειας;

Την απάντηση αυτή καλούνται να δώσουν οι εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας που θα εξετάσουν όλα τα ευρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκ πρώτης όψεως το «σκηνικό» που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο της τραγωδίας, μοιάζει με αυτοκτονία.

Υπήρχε κυνηγετικό όπλο, και ο νεκρός είχε τραύμα στην γνάθο και στο κρανίο, κάτι που παραπέμπει στο ενδεχόμενο να τοποθέτησε το όπλο κάτω από τη γνάθο και να πάτησε τη σκανδάλη.

Βεβαίως μπορεί κάποιος να σκηνοθέτησε μια αυτοκτονία για να κρύψει μια δολοφονική ενέργεια. Όλα αυτά τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία, η οποία επίσης συζητά και με το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση.

Το γεγονός πάντως του θανάτου του 36χρονου στρατιωτικού έχει γεμίσει θλίψη τους συναδέλφους του, οι οποόι δεν παύουν να μιλούν για το άγχος που τους προκαλεί η εργασία τους και πολλές φορές οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Νεκρός ΕΠΟΠ Επιλοχίας με κυνηγετικό όπλο δίπλα του – Θρήνος