τίμιο συνδικαλιστή! Παρέδωσε πορτοφόλι Στρατιωτικός βρήκε «χρυσό» πορτοφόλι Τούρκου και το παρέδωσε ΟΠΕΚΑ Α21- Συντάξεις Αυγούστου 2019 ΙΚΑ-ΟΑΕΕ ΚΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019 - Επίδομα παιδιού Α21 - ΟΠΕΚΑ - Πληρωμή

Στρατιωτικός βρήκε «χρυσό» πορτοφόλι Τούρκου και το παρέδωσε στην Αστυνομία – Δεν δέχθηκε τα νόμιμα εύρετρα
Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η εντιμότητα του 34χρονου στρατιωτικού με καταγωγή από την Κοζάνη, ο οποίος βρήκε το πορτοφόλι Τούρκου τουρίστα στην Αλεξανδρούπολη.

Ο μάλλον τυχερός Τούρκος είχε δηλώσει την απώλεια του πορτοφολιού του μαζί με τα προσωπικά και ταξιδιωτικά έγγραφα . Το πορτοφόλι βρήκε στην Αλεξανδρούπολη 34χρονος στρατιωτικός, ο οποίος υπηρετεί περίπου 9 χρόνια στην περιοχή.

Το πορτοφόλι είχε μέσα 1800€  και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ίδιος δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να μην το παραδώσει στις Αρχές και να το κρατήσει,

ενώ το γεγονός ότι ο κάτοχος του πορτοφολιού ήταν Τούρκος πολίτης, το κάνει δύο φορές πιο αξιοσημείωτο με τη λογική του πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται κανείς σε μια ξένη χώρα και να γίνεται αποδέκτης μια τέτοιας πράξης ευσυνειδησίας και εντιμότητας.

Ο Τούρκος τον ευχαρίστησε, ενώ προθυμοποιήθηκε από καρδιάς να του δώσει μέρος των χρημάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο 34χρονος Κοζανίτης αρνήθηκε και αρκέστηκε στην ανταμοιβή μιας καλής πράξης.

Ελπίζουμε το Δ’ Σώμα Στρατού  και το ΓΕΣ να βραβεύσουν την ευσυνειδησία του στρατιωιτκού.