Στρατηγός Κωσταράκος: Όχι ρεβανσισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις – Μήνυμα προς τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας


Άργησε αλλά τελικά παρενέβη ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος, στέλνοντας ευχές αλλά και νουθετώντας την νέα πολιτική ηγεσία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας να μείνει μακριά απο ρεβανσιμούς.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο στρατηγός Κωσταράκος στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στη νέα ηγεσία:

«Θεωρώ ότι η νέα πολιτική ηγεσία πρέπει να είναι εναντίον οποιουδήποτε ρεβανσισμού και να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηρεμίας και της κανονικότητος στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Είναι βέβαια απορίας άξιον τι έχει υπόψη του ο έμπειρος σε θέματα επικοινωνίας στρατηγός και θέτει θέμα ρεβανσισμού πριν καν προκύψει κάποιο πρόβλημα ή εκτός κι αν ο ίδιος γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο και δεν θέλει να το αποκαλύψει.

Πάντως το να τίθεται ως θέμα είναι μάλλον κεραυνός εν αιθρία .. ή μήπως όχι;

Πάντως ο στρατηγός Κωσταράκος συνόδευσε τις νουθεσίες με τις ευχές του προς τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας , λέγοντας:

« Συγχαρητήρια στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντα της, και καλή επιτυχία στο έργο της για το καλό των Ενόπλων Δυνάμεων και της χώρας μας».
Προηγούμενο άρθροΣτρατιωτικός νεκρός από ηλεκτροπληξία
Επόμενο άρθροΑστυνομία: Ο Χρυσοχοϊδης καρατόμησε τον Αρχηγό – ΚΥΣΕΑ για κρίσεις
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).