Πολεμική Αεροπορία: Καθηλώθηκαν όλα τα C-130 στο έδαφος για τις επόμενες ημέρες – Δεν πετάει τίποτα! Δείτε  γιατί έχουν ξεκινήσει έλεγχοι στα μεταγωγικά αεροσκάφη


Η καθήλωση των αεροσκαφών C-130 δεν συνδέεται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική Πολεμική Αεροπορία και έχουν ως αποτέλεσμα να πετάνε ελάχιστα αεροσκάφη από τον στόλο της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε χθες το Armyvoice.gr σε ένα ρεπορτάζ που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, επειδή κάποιοι θεωρούν ότι αυτά τα θέματα πρέπει να κρύβονται «κάτω από το χαλάκι»

και ουδόλως ενοχλούνται που δεν υπάρχουν διαθέσιμα αεροσκάφη να πετάξουν, τα διαθέσιμα αεροσκάφη αυτή τη στιγμή είναι 1-2.

Ακόμα και αυτά, σύμφωνα με νέες αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr  έχουν καθηλωθεί από χθες το βράδυ και για τις επόμενες ημέρες, καθώς ήρθε από την μητρική εταιρία ειδοποίηση για καθήλωσή τους και για διενέργεια τεχνικών ελέγχων στους κινητήρες των αεροσκαφών.

Και αυτό αφορά αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο, προφανώς στις εκδόσεις που διαθέτει η χώρα μας.

Συνήθως τέτοιες οδηγίες έρχονται όταν υπάρχει πόρισμα από κάποιο ατύχημα, ήταν όταν υπάρχουν κάποιες σοβαρές ενδείξεις, οι οποίες πρέπει να ελεγχθούν.

Όπως όλα δείχνουν η καθήλωση για τον τενχικό έλεγχο θα διαρκέσει αρκετές ημέρες και τα αεροσκάφη αναμένεται να ξαναπετάξουν μετά τις εκλογές.

Όμως ας αναλογιστούμε πόσα από τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας είναι ικανά να επιστρέψουν στις πτήσεις και γιατί δεν έχουμε διαθεσιμότητα που να θεωρείται ικανοποιητική.

Αλήθεια με εκείνα τα 6-8 αεροσκάφη που έχουν πάει στην ΕΑΒ τι γίνεται; Πότε θα επιστρέψουν στην Ελευσίνα;

 

Δείτε ολόκληρη την τελευταία εκπομπή Ευπειθώς Αναφέρω

Προηγούμενο άρθροΥπηρεσίες και συμμετοχή σε ασκήσεις: Αυτό είναι το ΦΕΚ με τις αλλαγές
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019 Αποτελέσματα πήραν αναβολή
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).