Νίκος Παναγιωτόπουλος: Τι κοινό έχει με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας και φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες


Παραδοσιακά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κάθε νέος ένοικος του 4ου ορόφου, φέρνει μαζί του και κάποια διακοσμητικά τα οποία είναι κατά κάποιον τρόπο αντιπροσωπευτικά του προσώπου ή κάτι μπορεί να του θυμίζουν.

Αυτά προστίθενται στην υπάρχουσα διακόσμηση του γραφείου κι έτσι οι φωτογραφίες που συχνά βλέπουμε μέσα από το υπουργικό γραφείο, και αφορούν συνήθως κάποιες επίσημς συναντήσεις ή κάποιες συσκέψεις, πολλές φορές έχουν διαφορές.

Πολλές φορές οι πίνακες που επιλέγει ο υπουργός είναι κάτι που έχει συναισθηματική αξία για τον ίδιο. Έτσι στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε ότι ο Πάνος Καμμένος είχε επιλέξει να κρεμάσει το δώρο που του είχαν κάνει στο Καστελλόριζο με πίνακα που απεικόνιζε την κυρά της Ρω.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης από την εποχή που ήταν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, είχε στο γραφείο του τον Ελευθέριο Βενιζέλο κι έτσι όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι φωτογραφίζονταν κάτω από το αυστηρό βλέμμα του κρητικής καταγωγής πρωθυπουργού.

Τον πίκανα αυτό πήρε μαζί του στο νέο του γραφείο όταν ανέλαβε υπουργός Εθνικής Άμυνας, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Φαίνεται ότι και ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος θαυμάζει την προσωπικότητα του Ελευθέριου Βενιζέλου κι έτσι έχει διατηρήσει τον ίδιο πίνακα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, από όσο μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες.