Παναγιωτόπουλος: Στήριξη στην ηγεσία του ΠΝ για Λέρο -Σενάρια κρίσεων Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: €1,5 εκ χρέος στη ΔΕΗ - Αποκάλυψη ΥΕΘΑ Συμβούλιο Άμυνας (ΣΑΜ) Συγκαλεί την Πέμπτη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος Λήξη θητείας 5 συνεργατών Καμμένου - Αποστολάκη με υπογραφή ΥΕΘΑ Ο ΥΕΘΑ στην Κύπρο την επέτειο της τουρκικής εισβολής - Τι θα συζητήσει

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Πότε και πώς έμαθε ότι θα γίνει ΥΕΘΑ – Τι εξομολογήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της ιδιαίτερης πατρίδας του

Πολύ προσεκτικός και σοβαρός όπως πάντα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής στην Καβάλα για τη θετική εξέλιξη ως προς το πρόσωπο του.

Μίλησε για την ανάληψη του Υπουργείου Άμυνας, μετά από σχετική απόφαση του προέδρου της Κυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η είδηση που προκύπτει έχει σχέση με τη συζήτηση για το θέμα που όπως φαίνεται έγινε ανάμεσα στους δύο άνδρες πριν τις εθνικές εκλογές!

Συζήτηση από την οποία ο κ. Παναγιωτόπουλος πληροφορήθηκε ότι προορίζεται για το συγκεκριμένο υπουργείο.

Αν και ήμασταν σε προεκλογική περίοδο, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος τήρησε την υπόσχεσή του και δεν είπε τίποτα και σε κανέναν.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δίνει προτεραιότητα στα βασικά ζητήματα του υπουργείου χωρίς φυσικά να ξεχνά ότι στην αρμοδιότητα του υπουργείου που αναλαμβάνει είναι θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της πόλης και του Νομού Καβάλας.

Τι δήλωσε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με το www.proininews.gr

«Το βάρος της ευθύνης είναι τεράστιο. Πρέπει να βγάλω τη δουλειά εις πέρας. Θα εργαστούμε όλοι μαζί, εννοώ και τους συναδέλφους μου βουλευτές Καβάλας για τα τοπικά θέματα.

Το στρατόπεδο «Ασημακόπουλου» θα το προσεγγίσουμε από μία νέα βάση. Έχω τους λόγους μου να είμαι χαρούμενος αλλά παραμένω ψύχραιμος.

Βλέπω το έργο και το καθήκον. Γνώριζα ότι θα αναλάμβανα τη συγκεκριμένη θέση.

Covid19: Έχει ατομική ευθύνη ο ΥΕΘΑ ή ...YOLO; click

Η επιλογή στο πρόσωπό μου δεν ήταν καραμπόλα της τελευταίας στιγμής. Το είχα συζητήσει με τον πρόεδρο αλλά όπως μου ζήτησε δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε».