Νεκρός 42χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός από τσίμπημα μέλισσας! Εργαζόταν ως βοηθός μελισσοκόμου – Αισθάνθηκε αδιαθεσία και εξέπνευσε


Ο συνταξιούχος στρατιωτικός, ο οποίος κατάγεται από τον Κυπρίνο Έβρου, βρισκόταν στην περιοχή του χωριού Πεντάλοφος Ορεστιάδας και εκτελούσε μελισσοκομικές εργασίες το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας του δέχθηκε τσίμπημα μέλισσας, το οποίο του προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκε με τις μέλισσες και είχε δεχθεί στο παρελθόν τσιμπήματα μελισσών χωρίς να παρουσιθάσει κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο το τσίμπημα μέλισσας που δέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ήταν μοιραίο καθώς άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το e-evros.gr η έλλειψη διαθέσιμου ασθενοφόρου δεν κατέστησε δυνατή τη γρήγορη διακομιδή του στην πλησιέστερη υγειονομική μονάδα.

Ένας φίλος του προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 45 λεπτών από τον Πεντάλοφο.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής ωστόσο εξέπνευσε και οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου έγινε νεκροψία-νεκροτομή και διαπιστώθηκε ότι αιτία του θανάτου ήταν το αλλεργικό σοκ λόγω του τσιμπήματος των μελισσών.