ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας Ν. Φώκαια: Πότε ανοίγουν ΚΑΑΥ & παιδικές χαρές - Επίσκεψη Καμπά

Ν. Φώκαια: Πότε ανοίγουν ΚΑΑΥ & παιδικές χαρές – Ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Καμπάς έδωσε σήμερα το πράσινο φως για την επαναλειτουργία τους

Έτοιμα να υποδεχθούν και πάλι παραθεριστές είναι τα ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας και οι παιδικές χαρές, μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε την Χαλκιδική πριν δυο περίπου εβδομάδες.

Συνεργεία αποκατάστασης ζημιών από το Γ’ Σώμα Στρατού συνεπικουρούμενα και από προσωπικό και μέσα του Δ’ Σώματος Στρατού, δούλεψαν νύχτα και μέρα για να μπορέσουν να αποδώσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα τις παραθεριστικές κατοικίες και τις υποδομές στο στρατιωτικό θέρετρο του Γ’ ΣΣ.

Συχνές ήταν και οι επισκέψεις των ανώτατων στρατιτιωτικών για να έχουν εικόνα και να μπορέσουν να διευκολύνουν τις εργασίες για να παραδοθούν τα ΚΑΑΥ όπσο το δυνατόν νωρίτερα και να μην υπάρξει χαμένος χρόνος.

Σε αυτό το πλαίσιο την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκαν τα ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας τόσο ο Διοικητής του Γ’ ΣΣ αντιστράτηγος Κούτρας όσο και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Φλώρος.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια περιοδείας του σε Μονάδες της Βόρειας Ελλάδας ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον διοικητή του Γ’ ΣΣ αντιστράτηγο Κούτρα και τον υποδιοικητή Υποστράτηγο Σπανό, επισκέφθηκαν τα ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας και τις παιδικές κατασκηνώσεις. 

Ο Αρχηγός ΓΕΣ διαπίστωσε ότι οι κατασκηνώσεις έχουν ήδη επισκευαστεί και έδωσε εντολή να ανοίξουν και πάλι την Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Όσο για το στρατιωτικό θέρετρο που υπέστη μεγάλες ζημιές, θα δοθούν στους δικαιούχους τα οικήματα που έχουν επισκευαστεί από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουλίου και θα συνεχιστούν παράλληλα οι εργασίες μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών.