ΚΑΑΥ Κεραμωτής: Η ομάδα …πετάει – Όλοι όσοι μοχθούν για να μπορέσουν οι επισκέπτες να απολαύσουν ένα ακόμα Σαββατοκύριακο ξεγνοιασιάς.

Στο νομό Καβάλας, απέναντι από τη Θάσο υπάρχει ένα τουριστικό ψαροχώρι, η Κεραμωτή, η οποία φιλοξενεί το στρατιωτικό θέρετρο ΚΑΑΥ Κεραμωτής.

Το ΚΑΑΥ Κεραμωτής είναι ο αγαπημένος προορισμός όσων υπηρετούν κυρίως στην περιοχή της Ξάνθης, αλλά και πολλών άλλων στελεχών που έρχονται ακόμα και από πιο μακριά για μια βουτιά και λίγες στιγμές ανάπαυλας.

Η επιτυχία του ΚΑΑΥ Κεραμωτής δεν οφείλεται στην χρυσή αμμουδιά και στην ρηχή θάλασσα, που οι περισσότερες οικογένειες προτιμούν καθώς παρέχει ασφάλεια για τα παιδιά τους.

Οφείλεται κυρίως στην ομάδα που το υποστηρίζει. Το ΚΑΑΥ Κεραμωτής είναι οι άνθρωποί του που έχουν το μεράκι να ζωγραφίζουν καλοκαιρινά τοπία στους τοίχους για να δίνουν μια χαρούμενη νότα σε όσους παραθερίσουν λίγες ημέρες στην περιοχή.

Είναι οι στρατιώτες και τα στελέχη που καθημερινά κοπιάζουν για να μπορεί ο παραθεριστής, αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες κάθε Σαββατοκύριακο να φάει ποιοτικό φαγητό και να κολυμπήσει με ασφάλεια κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της ομάδας που επιτηρεί την παραλία.

Τέλος είναι το κέφι που δείχνουν από το πρωί όλοι όσοι διατηρούν την καντίνα, η οποία αν και καταστράφηκε από πυρκαγιά, φέτος στήθηκε από την αρχή.

Όλα αυτά κάνουν τον διοικητή Γιάννη Σίμο που κυριολεκτικά τρέχει πάνω κάτω όλη την ημέρα, να νιώθει περήφανος για τις υπηρεσίες που διαρκώς βελτιώνονται.

Δεν είναι θέμα κτιρίων, δεν είναι θέμα υποδομών. Είναι απλά θέμα ανθρώπων. Αυτοί είναι που κάνουν πάντα τη διαφορα. Δείτε ποιοι είναι η ψυχή του ΚΑΑΥ Κεραμωτής:

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»