ΚΑΑΥ Καλών Νερών: Μπήκε 3 ευρώ εισιτήριο για στρατιωτικούς; Επεκτείνεται το μέτρο που ίσχυε για τους πολίτες και στους στρατιωτικούς που επισκέπτονται τα ΚΑΑΥ;

Εισιτήριο για να μπουν το Σαββατοκύριακο στο ΚΑΑΥ Καλών Νερών έπρεπε να πληρώσουν οι εν ενεργεία στρατιωτικοί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Armyvoice.gr.

Το αντίτιμο που τους ζητήθηκε ήταν 3 ευρώ το άτομο. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν είναι κάποιο εισπρακτικό νέο μέτρο ή όχι.

Εξ΄όσων γνωρίζουμε στα ΚΑΑΥ οι στρατιωτικοί μπαίνουν δωρεάν με την επιδειξη της ταυτότητάς τους και μαζί τους τα μέλη της οικογενείας τους.

Εάν βέβαια συνοδεύονται από φίλους τους μη στρατιωτικούς, αυτοί καλούνται να π0ληρώσουν 3 ευρώ για είσοδο οι ενήλικοι και 1,5 ερώ το κάθε παιδί.

ΚΑΑΥ Καλών Νερών: Άμεση παρέμβαση Α/ΓΕΣ για το «εισιτήριο»

Αλλά αυτό ισχύει για τους φίλους τους και όχι για τους ίδιους ή την στενή οικογένειά τους (παιδιά – γονείς).

Θα θέλαμε μια υπεύθυνη απάντηση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τα Γενικά Επιτελεία για το τι ισχύει αναφορικά με την είσοδο στα ΚΑΑΥ τόσο για για εν ενεργεία στελέχη όσο και για τα στελέχη που βρίσκονται σε αποστρατεία.

Καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι στα θέρετρα του Ναυτικού δεν επιτρέπουν την είσοδο στα μέλη των οικογενειών των αποστράτων.

Υπάρχει ή όχι ενιαία αντιμετώπιση και εάν ναι ποια διαταγή ισχύει;

Το θέμα είναι φλέγον για πολλές οικογένειες