Οι Αρχηγοί και η λάμψη των συζύγων τους στην αμερικανική πρεσβεία – Τρυφερά στιγμιότυπα από τους κήπους της οικίας του Αμερικανού πρέσβη


Γιορτάστηκε χθες στην οικία του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, η 243η επέτειος της 4ης Ιουλίου, Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ Τζέφρι Πάιατ: Οι ΗΠΑ δίπλα στην Ελλάδα όποιος κι αν εκλεγεί (ΦΩΤΟ)

Στους κήπους της οικίας που βρίσκεται κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στους Αμπελόκηπους, ήταν παρούσα σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία, ενώ εκτιμάται πως η παρουσία ελλήνων στρατιωτικών ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Το Armyvoice.gr είχε την τιμή να προσκληθεί και να ευχηθεί για την επέτειο της ανεξαρτησίας στα στελέχη της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Στην οικία του Αμερικανού πρέσβη συναντήσαμε μεταξύ άλλων τον Αρχηγό Στόλου Στυλιανό Πετράκη, τον Διοικητής της Στρατιάς Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Διοικητής της Σχολής Ευελπίδων Δημήτριο Χούπη, τον Διοικητή ΔΑΥ Αθανάσιο Σαββόπουλο, τον Διευθυντή Α Κλάδου ΓΕΑ Δημήτρη Τσιρογιαννίδη και πολλούς ακόμα ανώτατους αξιωματικούς.

Ωστόσο θα θέλαμε να σταθούμε στα πρόσωπα που κυριολεκτικά λάμπρυναν με την παρουσία τους τον χώρο και δεν είναι άλλα από τις συζύγους των στρατηγών.

Ο φακός του Armyvoice.gr συνέλαβε τον Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, τον Αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη και τον Διοικητή Στρατιάς αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στις συζύγους τους, οι οποίες όπως κι εσείς μπορείτε να διαπιστώσετε, έλαμπαν κυριολεκτικά.

Λέγεται ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις κυρίες των στρατηγών
Προηγούμενο άρθροΣυντάξεις Αυγούστου 2019 Ημερομηνίες ΟΑΕΕ-ΙΚΑ-ΕΦΚΑ-ΟΓΑ-ΝΑΤ ΚΕΑ
Επόμενο άρθροΤζέφρι Πάιατ: Οι ΗΠΑ δίπλα στην Ελλάδα όποιος κι αν εκλεγεί (ΦΩΤΟ)
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).