Ένας ...πιλότος γεννήθηκε στη Σίφνο - Πέταξε Super Puma την πρώτη ώρα

Ένας …πιλότος γεννήθηκε στη Σίφνο – Πέταξε Super Puma την πρώτη ώρα της ζωής του! Πρόκειται για αγοράκι που γεννήθηκε σήμερα

Δεν κρατιόταν ο μικρός για να …πετάξει! Βιαζόταν και δεν μπορούσε καν να περιμένει την μεταφορά της μητέρας του στο νοσοκομείο. Κι έτσι η 39χρονη Σιφνιά μεταφέρθηκε εκτάκτως στον ιατρείο της Σίφνου όπου και πραγματοποιήθηκε η γέννα επιτυχώς.

Την γυναίκα ξεγέννησε ο ιδιώτης γυναικολόγος ιατρός κύριος Παναγιώτης Κοφινάκος σε συνεργασία με τον γενικό ιατρό, διευθυντή του περιφερειακού ιατρείου κύριο Σπύρο Ρουπακιώτη,

την αγροτική ιατρό Αννα Καραμανή, την μαμή του νησιού Βάσω Χασταζέρη Σουλιώτη και την νοσηλεύτρια Βασιλική Γαϊτάνου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα kaipoutheos.gr από την Σίφνο.

Η μητέρα και το αγοράκι χαίρουν άκρας υγείας. Η Πολεμική Αεροπορία φρόντισε να μεταφερθούν με πτήση Super Puma από την Σίφνο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Άλλωστε με την φόρα που έχει πάρει ο μικρός, τον βλέπουμε για υποψήφιο πιλότο στην Πολεμική Αεροπορία σε λίγα χρόνια.

Ο νεαρός υποψήφιος …πιλότος περίμενε υπομονετικά την πρώτη του πτήση στην αγκαλιά της μαμής του νησιού Βάσως Χασταζέρη Σουλιώτη.

Ας του ευχηθούμε να είναι καλότυχος και ας γίνει ο,τι θέλει όταν μεγαλώσει…