Δημήτρης Βίτσας: Τι δώρο ζήτησε μέσω Facebook για τα γενέθλιά του ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και πρώην αναπληρωτής υπουργός άμυνας


Γενέθλια έχει σήμερα ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους στρατιωτικούς από τη θητεία του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Άνθρωπος ηπίων τόνων και ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε ο,τι είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας, κάτι που αποτελεί κοινό τόπο όσων στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και των πολιτικών του αντιπάλων.

Άλλωστε πολλές φορές βουλευτές και υπουργοί από άλλα κόμματα είχαν αναφερθεί με πολύ καλά λόγια στο πρόσωπό του.

Ο κ. Βίτσας γίνεται σήμερα 63 ετών και το  δώρο που ζήτησε είναι να ψηφίσουν όλοι και όλες ΣΥΡΙΖΑ.

Δημήτρης Βίτσας: Υποψήφιος Δυτικού Τομέα Αθηνών

Γεννήθηκε το 1956 στο Κερατσίνι και από το 1961 είναι στο Χαϊδάρι.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στο χώρο του marketing, της διαφήμισης και των γραφικών τεχνών (1985-2009),

αλλά και ως βοηθός εκτελωνιστή στο λιμάνι του Πειραιά και ως υπάλληλος σε μαγαζιά στη Λαχαναγορά Αθηνών (1974-1985).

Έχει διατελέσει Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ (2009-2015), Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019), Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης (2015), Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας (2015-2018) και Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (2018-2019).

«Προσωπικά τη ζωή δεν την φοβήθηκα. Την πάλεψα και με την βοήθεια των συντρόφων και των φίλων μου ακόμα την παλεύω. Στο τέλος όλοι μαζί θα νικήσουμε.»

Δείτε ολόκληρη την τελευταία εκπομπή Ευπειθώς Αναφέρω