32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών Διοικητής 2020 Υπουργείο Άμυνας: Διαψεύδει τις δήθεν μετακινήσεις στρατευμάτων Πεζοναύτες 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Πότε μετακομίζει - Τι θα γίνει το στρατόπεδο

Υπουργείο Άμυνας: Διαψεύδει τις δήθεν μετακινήσεις στρατευμάτων – Επιτέλους κάνει το αυτονόητο – Ας περιθωριοποιήσει και τους «παραμυθάδες».

Στην αυτονόητη διάψευση των κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων που στόχο έχουν τη δημαγωγία, προχώρησε σήμερα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αφού τα άφησε επί δυο ημέρες να τρομοκρατούν κόσμο αφήνοντας να εννοηθεί ότι δήθεν γίνονται πολεμικές προετοιμασίες και μετακινήσεις στρατευμάτων σε νησιά, σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου το υπουργείο Άμυνας βγαίνει να διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που διαρρέουν διάφοροι δήθεν ειδικοί στο διαδίκτυο.

Έφθασαν μάλιστα να υποστηρίζουν ότι κλήθηκε παππάς να μεταλάβει τα στρατεύματα που πάνε στον πόλεμο, παραγνωρίζοντας πως είναι μια συνήθης διαδικασία ακόμα και σε ασκήσεις!

Τα στρατεύματα και η δήθεν πολεμική προετοιμασία, δεν ήταν τίποτε άλλο από την άσκηση ‘’ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019’’, η οποία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν την εκπαιδευτική δραστηριότητα εκτός στρατοπέδων μέχρι τις 23 Ιουνίου. Μετά, λόγω των εκλογών, η όποια εκπαιδευτική δραστηριότητα θα περιοριστεί μόνο εντός στρατοπέδων.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ αναφέρει:

Γνωρίζεται ότι πρόσφατα δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία ελληνικά στρατεύματα μεταφέρθηκαν εκτάκτως σε νήσους του Ανατολικού Αιγαίου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η επιχειρησιακή διάταξη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι η συνήθης.

Οι όποιες μετακινήσεις έγιναν, εκτελέστηκαν στο πλαίσιο της άσκησης ‘’ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019’’ η οποία περατώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Θα μείνει μόνο στην διάψευση ή θα λάβει μέτρα για τους «παραμυθάδες» που συχνά επιχειρούν με παραπλανητικά δημοσιεύματα να χειραγωγήσουν τον κόσμο;

Δεν θα έπρεπε να έχει παρέμβει ένας εισαγγελέας για αυτή την τρομολαγνεία που σημειώνεται σε προεκλογική περίοδο;