Στρατιωτικός Μαραθώνιος ΑΘήνας 2019: Ξεκίνησαν οι εγγραφές – Ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες για να δηλώσετε συμμετοχή

Ανακοίνωση που αφορά στην ενημέρωση προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που θα συμμετάσχουν στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, που θα διεξαχθεί στη διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ.

Όσοι συμμετάσχουν στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο, ταυτόχρονα θα αγωνιστούν και στη διοργάνωση του 6ου Στρατιωτικού Μαραθωνίου (6th ATHENS MILITARY MARATHON), εκκινώντας από το μπλοκ που αντιστοιχεί στις ατομικές τους επιδόσεις.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η 28η Ιουλίου 2019.

Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά  προτεραιότητας υποβολής των αιτήσεων μέχρι της συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου.

Οι συνάδελφοι που θα υποβάλλουν τις αιτήσεις πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας η συμπλήρωσης του ανώτατου αριθμού των συμμετοχών, θα βρίσκονται σε σειρά προτεραιότητας (επιλαχόντες).

Δυνατότητα υποβολής έχει το εν ενεργεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων
Ασφαλείας.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας εγγραφής που βρίσκεται στο παρακάτω link και αφορά αποκλειστικά στο αγώνισμα του Μαραθωνίου και όχι στους παράλληλους δρόμους 5 και 10χλμ.

Βρείτε τη φόρμα εδώ: https://forms.gle/uT6ixvxBPLNJcJ7h9

Συμπληρώνοντας όλα τα πεδία και υποβάλλοντας την εν λόγω αίτηση μέσω της φόρμας εγγραφής, δεν επιστρέφει κάποιο αποδεικτικό, πάρα μόνο η επιβεβαίωση της επιτυχούς υποβολής.

Η ενημέρωση για την τελική κατάσταση των συμμετοχών, θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019 από την Υπηρεσία μας και στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019 από τη διοργάνωση του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (ΣΕΓΑΣ).

Τα νούμερα των αγωνιζομένων αθλητών και αθλητριών των ΕΔ και των ΣΑ (BIB Numbers), θα δοθούν από το περίπτερο του ΑΣΑΕΔ που θα λειτουργεί στην EXPO του Μαραθωνίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 07 έως 09 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, επιδεικνύοντας την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

Οι συνάδελφοι που έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής και αδυνατούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα την Υπηρεσία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, asaed-sp@otenet.gr.

Εφίσταται η προσοχή των κ. κ. συναδέλφων για την πιστή τήρηση των αναφερομένων που αφορά στη δήλωση συμμετοχής τους, μέσω της υπόψη φόρμας εγγραφής, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην Υπηρεσία μας, καθώς κατά τις προηγούμενες διοργανώσεις μεγάλος αριθμός στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ δεν προσήλθαν να παραλάβουν τον αριθμό τους.

Επισημαίνεται, ότι οι δρομείς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συμμετέχουν στον εν λόγω αγώνα, με δική τους ευθύνη και τα στοιχεία που δηλώνονται στην εν λόγω φόρμα εγγραφής, θεωρούνται αληθή, και η υπόψη δήλωσή τους, υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 8 παράγραφο 4 του Ν.1599/1986.

Επίσης αποδέχονται τα καθοριζόμενα στους κανονισμούς και στις ιατρικές οδηγίες που παρέχονται από την Οργανωτική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athensauthenticmarathon.gr, και ότι η συμμετοχή τους στον προαναφερθέν αγώνα είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας.

Και ως εκ τούτου, βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω διοργάνωση, είναι να είναι υγειονομικά κατάλληλοι και προετοιμασμένοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις συνθήκες ενός μαραθωνίου δρόμου.

Με εκτίμηση & αθλητικούς χαιρετισμούς,
Γραφείο Εθνικού Αθλητισμού
Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων
ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ
Ελληνική Αντιπροσωπεία στο CISMΣτείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com