Στρατιωτικά πρατήρια: Προεκλογική παροχή για τις ψήφους τριτέκνων από τον αναπληρωτή υπουργό Πάνο Ρήγα. Δίνει τη δυνατότητα να ψωνίζουν με κάρτα ΟΠΟΤΤΕ

Ψάρεμα για τις ψήφους των τριτέκνων είναι σαφώς η ρύθμιση του αναπληρωτή υπουργού Πάνου Ρήγα, να δώσει το δικαίωμα στις τρίτεκνες οικογένειες που έχουν εγγραφεί στις οργανώσεις της Ομοσπονδίας τριτέκνων ΟΠΟΤΤΕ, να ψωνίζουν από τα στρατιωτικά πρατήρια.

Λίγο πριν οδηγηθούμε στην κάλπη των πρόωρων εκλογών, αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα της ΟΠΟΤΤΕ και να ανοίξει τα στρατιωτικά πρατήρια στους τρίτεκνους.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. Φ.449Α/7/1070913/12-6-2019 έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ικανοποιεί το σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει η ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας) σε συνάντηση που είχαμε μαζί του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι συνεργάτες του αναπληρωτή υπουργού η κίνηση αυτή «θα αποτελέσει και μεγάλη στήριξη για τα ίδια τα πρατήρια που θα δουν αύξηση στα έσοδα τους».

Για να ισχύει βέβαια η διευκόλυνση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν εγγραφεί οι τρίτεκοι στην ΟΠΟΤΤΕ, να έχουν κάρτα μέλους της ΟΠΟΤΤΕ, θεωρημένη για το τρέχον έτος 2019 και με την Αστυνομική τους ταυτότητα (για την ταυτοπροσωπία), δύνανται να ψωνίζουν στα στρατιωτικά πρατήρια της χώρας.

Συνεπώς δεν ισχύει για όσες τρίτεκνες οικογένειες έχουν επιλέξει να μην εγγραφούν σε κάποια οργάνωση.

Προηγούμενο άρθροΕπίδομα ενοικίου 2019 Πληρωμή – Επίδομα θέρμανσης
Επόμενο άρθροΚατάσκοπος της Τουρκίας δικάζεται στην Ρόδο – Τι φωτογράφιζε
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).