Παναγιώτης Φαραντάτος: Θα πολιτευθεί ή όχι στον Έβρο ο στρατηγός; – Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες και τα σενάρια για την υποψηφιότητα


Το ερώτημα εάν τελικά το ψηφοδέλτιο στον Έβρο «σηκώνει» δυο στρατηγούς θα απαντηθεί τις επόμενες ημέρες με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Armyvoice.gr λένε ότι είναι αυξημένο το ενδεχόμενο να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο και ο Παναγιώτης Φαραντάτος και Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Ο αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Φαραντάτος έχει ήδη ξεκινήσει προεργασία για κάθοδό του στην πολιτική σκηνή από το 2017 όταν εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη μετά την αποστρατεία του.

Όπως έχουμε κατά καιρούς γράψει στο Armyvoice.gr ο κ. Φαραντάτος το προηγούμενο διάστημα ήταν παρών  σε πολλές εκδηλώσεις κοπής πίτας, που διοργάνωσαν σύλλογοι φορείς, αλλά και το ίδιο του το κόμμα.

Παράλληλα έκανε τακτικές επισκέψεις σε πόλεις και χωριά του νομού και δεν άφησε καφενείο για καφενείο.

Αρκετοί είναι αυτοί που παίζουν στοιχήματα για το εάν θα καταφέρει ή όχι να είναι τελικά υποψήφιος, δεδομένης και της υποψηφιότητας του σημερινού βουλευτή Έβρου Τάσου Δημοσχάκη. Θα “σηκώσει” το γαλάζιο ψηφοδέλτιο δυο στρατηγούς;

Ο στρατηγός τον Οκτώβριο του 2017 επικοινώνησε με το Armyvoice.gr και είχε επιβεβαιώσει την εμπλοκή του στην πολιτική σκηνή, με τη ΝΔ, ενώ άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος.

Στην επιστολή του πάντως επεσήμαινε ότι η τελική επιλογή των υποψηφίων είναι αρμοδιότητα των οργάνων του κόμματος.

Παράλληλα έκανε λόγο για άριστες σχέσεις με τον  Αναστάσιο Δημοσχάκη, ο οποίος είναι σήμερα ο μοναδικός βουλευτής που έχει εκλεγεί με τη ΝΔ στην περιοχή.

Αναφέρει ότι οι σχέσεις του με τον πρώην Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και σημερινό βουλευτή είναι άριστες τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Ναύαρχος Κονιδάρης: Ελληνικό Πολεμικό Πλοίο ΤΩΡΑ