ΠΟΜΕΝΣ Άδωνις και Ρουσόπουλος ζητούν να σταματήσουν οι μεταθέσεις 2019, λόγω εκλογών – Τι ανακοίνωσε πριν λίγο η «γαλάζια» ομοσπονδία

Με ένα βίντεο του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του Θόδωρου Ρουσόπουλου που ανακοίνωσε πριν λίγο η ΠΟΜΕΝΣ από την επίσημη ιστοσελίδα της, θέτει θέμα να σταματήσουν οι μεταθέσεις των στρατιωτικών λόγω των εκλογών.

Στο βίντεο συζητάει ο κ. Γεωργιάδης για το θέμα των μεταθέσεων με τον κ. Ρουσόπουλο και υποστηρίζουν ότι οι ετήσιες προγραμματισμένες μεταθέσεις των στρατιωτικών που έχουν

αρχίσει να ανακοινώνονται, θα πρέπει να σταματήσουν, καθώς ο πρωθυπουργός έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρει κάτι για Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών, το οποίο προβληματίζει, καθώς από ορισμένους ερμηνεύεται πως αυτό θα είναι σχέδιο της ΝΔ για νέο νόμο για τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενδεχομένως στα πρότυπα της Αστυνομίας.

Γενονός πάντως είναι ότι αμφότεροι απορρίπτουν τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν να παρίστανται στα συμβούλια μεταθέσεων τα στελέχη της ΠΟΜΕΝΣ.

Δημήτρης Βίτσας: Το μήνυμα στην Τουρκία