Ίλαρχος Μεταξάς: Ξεκινάει η Δίκη στην Κύπρο Κύπριος ίλαρχος Ορέστης

Κύπριος ίλαρχος: Ψάχνουν τις 10 γυναίκες που συνομιλούσε ο «Ορέστης» – Σήμερα ανακριτές θα τον επισκεφθούν στο κελί του

Μέλη της ανακριτικής ομάδας αναμένεται να μεταβούν σήμερα στον χώρο κράτησης του Ορέστη, από τον οποίον αναμένεται να λάβουν κατάθεση

ή να ζητηθεί να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα που έχουν οι ανακριτές σχετικά με την σορό που εντοπίστηκε χθες στην τρίτη βαλίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα ερωτήματα θα είναι:

Ο τρόπος δράσης του σχετικά με το πτώμα της άτυχης Μαρικάρ, αφού ήταν δεμένη σε διάφορα σημεία του σώματός της και όχι χειροπόδαρα όπως τα άλλα πτώματα

που εντοπίστηκαν καθώς επίσης και το γεγονός ότι εντός της βαλίτσας τοποθέτησε πλάκες από πεζοδρόμιο και όχι τσιμεντομπλόκ.

Την ίδια ώρα, επιβεβαιώνονται τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 από την περασμένη Παρασκευή, για τις 10 κοπέλες με τις οποίες φαίνεται να συνομιλούσε ο 35χρονος Ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Οι κυπριακές αρχές ζήτησαν την συνδρομή Interpol και Europol

Οι 3 από τις 10 γυναίκες, που ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί, φαίνεται να άλλαξαν αριθμό και να έκλεισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, δεν φαίνεται ότι έχουν κινδυνεύσει ωστόσο το ότι άλλαξαν αριθμό τηλεφώνου και έκλεισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους,

είναι κάτι που δυσκολεύει τους ανακριτές να τις εντοπίσουν για να τους λάβουν κατάθεση.

Την ίδια ώρα, έχουν δοθεί τα ονόματα τους στην Europol kai Interpol ενώ τα ονόματα δόθηκαν και σε πρεσβείες στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 η μία από τις 3 γυναίκες, φαίνεται να βρίσκεται στα κατεχόμενα χωρίς ωστόσο  αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.