Κραυγή απελπισίας στελέχους για το οικιστικό – «Πείτε μου τι να κάνω» – Γιατί τα κόμματα που ζητούν την ψήφο μας ΔΕΝ δεσμεύονται ρητά για επίλυση 


Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή ανάμεσα στα στελέχη, ιδιαίτερα στα χαμηλόβαθμα. Έρχεται η μετάθεση και πρέπει να συντηρήσεις δυο σπίτια.

Η επιστολή που λάβαμε, είναι κραυγή απελπισίας που θα μπορούσε να αφορά πολλά στελέχη σε όλο την Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό αποκρύψαμε τα στοιχεία του και μη μπορώντας να του δώσουμε μια απάντηση, ελπίζουμε να δώσουν λύσεις οι συνάδελφοί του που αντιμετώπισαν το πρόβλημα.

Πάντως το οικιστικό είναι εξαιρετικά σοβαρό και με τα σπίτια να λιγοστεύουν διαρκώς σε τουριστικές περιοχές, θέμα το οποοίο έχει αναδείξει το Armyvoice.gr.

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να ζητηθούν δεσμεύσεις από τα κόμματα για την κατασκευή ΣΟΑ – ΣΟΜΥ -ΣΟΕΠΟΠ ώστε να βγουν από το αδιέξοδο τα στελέχη.

Δημοσιεύουμε την επιστολή κι ελπίζουμε να τύχει ανταπόκρισης από συναδέλφους του, στέλνοντας e-mail στο [email protected] και ελπίζοντας σε λύσεις.

Realshave.gr

Πάντως να σημειώσουμε ότι αισθανόμαστε ντροπή για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα στελέχη μας.

Η επιστολή

Ειμαι Υπαξιωματικος ΕΜΘ με 24 ετη υπηρεσιας, εχω δυο ανηλικα τεκνα και συζυγο η οποια δεν εργαζεται.

Μετατιθεμαι στ* ****** και δε παίρνω την οικογενεια μαζι μου.

Πληρωνω στεγαστικο δανειο και τη συντηρηση της οικογενειας μου,πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορω να πληρωσω ουτε καν 200 ευρω ενοικιο και στον τοπο της μετάθεσης δεν υπαρχουν ΣΟΑ-ΣΟΜΥ.

Τι πρεπει να κανω,πως να κινηθω; Παρακαλω συμβουλευστε με. Σας ευχαριστω.