ΑΣΕΠ 1ΥΓ/2019 Αποτελέσματα Ποιοι προσλαμβάνονται

ΑΣΕΠ 3κ/2018: Αποτελέσματα για ΠΕ και ΤΕ σήμερα  και αύριο οι υπόλοιποι επιτυχόντες – Θα μπει τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων;

Τέλος στο θρίλερ της προκήρυξης ΑΣΕΠ 3κ/2018 φαίνεται ότι μπαίνει σήμερα, καθώς έχει δρομολογηθεί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τα όσα ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης τους υποψηφίους της 3Κ με τους οποίους συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, έχει ήδη ενημερωθεί το Εθνικό Τυπογραφείο και οι οριστικοί πίνακες θα λάβουν ΦΕΚ ως εξής:

-Την Δευτέρα 3 Ιουνίου για τους επιτυχόντες ΠΕ και ΤΕ

-Την Τρίτη 4 Ιουνίου για τους επιτυχόντες ΔΕ, ΥΕ.

Υπενθυμίζεται ότι από τη στιγμή δημοσίευσης στο ΦΕΚ των οριστικών πινάκων, ξεκινάει η διαδικασία διορισμού των οριστικά επιτυχόντων η οποία αναμένεται να κρατήσει ακόμη και τρεις μήνες.

Κι αυτό γιατί οι μόνιμα διοριστέοι πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους εντός προθεσμίας, τα οποία θα ελεγχθούν από τις διευθύνσεις προσωπικού, ώστε να υπογραφούν οι διαπιστωτικές πράξεις διορισμού τους από τους δημάρχους.

Πανελλαδική στάση εργασίας λόγω ΑΣΕΠ 3κ/2018

Πανελλαδική στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική

Αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη 5 Ιουνίου, από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο κινητοποίησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Την ίδια ημέρα, στις 9:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από την κεντρική υπηρεσία του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6 και Λεωφ. Αλεξάνδρας-Αθήνα).

Η κινητοποίηση γίνεται με αίτημα την άμεση έκδοση από το ΑΣΕΠ των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.