Αρχηγός ΓΕΣ: Με κυνηγάνε οι Τούρκοι! – Την αποκάλυψη για την παρενόχληση έκανε μέσα σε μοναστήρι στην Κάλυμνο ο ίδιος ο Αντιστράτηγος Καμπάς

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Καμπάς, που δείχνει ότι το θερμόμετρο στο Αιγαίο έχει ανέβει επικίνδυνα.

Μιλώντας στον Μητροπολίτη Καλύμνου Λέρου και Αστυπαλαίας κ.κ Παϊσιο κατά η διάρκεια της επίσκεψή του στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω, 

ο αντιστράτηος Καμπάς αποκάλυψε ότι έχει γίνει στόχος της Τουρκίας και πως ακόμα και σήμερα οι Τούρκοι, που επισκέφθηκε α ακριτικά νησιά,  οι Τούρκοι κινήθηκαν εναντίον του.

Ο αποκαλυπτικός διάλογος καταγράφηκε από την κάμερα του kalymnos-news.gr και είναι ο ακόλουθος:

Αρχηγός ΓΕΣ: Έχω ακούσει τα καλύτερα για εσάς, οπότε θεώρησα ότι πρέπει να έρθω να προσκυνήσω κι εγώ γιατί πραγματικά όλα αυτά τα νησιά εδώ,

η Ορθοδοξία μαζί με τον Στρατό και με τον κόσμο βεβαίως, με τους Έλληνες πολίτες που ζουν εδώ, είναι αυτοί οι οποίοι κρατάμε αυτά τα νησιά καθαρά και ελεύθερα, απέναντι σε μια λαίλαπα η οποία πρέπει κάθε μέρα να την πολεμάμε.

Και σήμερα που ήμουν εδώ, και σήμερα ακόμα με κυνηγούσαν. Δεν πειράζει. Παρόλα αυτά εγώ ήμουν εκεί μπροστά και θα ξαναέρθω.

Ο ιερέας ο οποίος ανήκει στο Πατριαρχείο, διαχώρισε την στάση του τουρκικού λαού, λέγοντας:

Ιερέας: Άλλο πράγμα ο λαός και άλλο οι αρχηγοί του. Έχουν διαφορά. Ο λαός φοβάται το χακί, φοβάται τον Έλληνα στρατιώτη.

Αρχηγός ΓΕΣ: Την παραλλαγή φοβάται γι αυτό η στολή παραλλαγής πρέπει να είναι παντού μπροστά. Να την βλέπουν και να κάνουν πίσω γιατί είναι θρασύδειλοι.

Να θυμίσουμε ότι η ένταση στο Αιγαίο το τελευταίο διάστημα παραμένει υψηλή. Είναι ενδεικτικό ότι τόσο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ όσο και ο Αρχηγός ΓΕΣ έχουν δώσει αιφνιδιαστικές εντολές για ασκήσεις, προκειμένου να δοκιμάσουν τις ετοιμότητες του στρατεύματος στο Αιγαίο.

Χθες ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Καμπάς έδωσε αιφνιδιαστική εντολή για άσκηση ανακατάληψης βραχονησίδας.

Δείτε το βίντεο με τον αποκαλυπτικό διάλογο

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com