Αρχηγός ΓΕΣ: ΦΩΤΟ από την περασμένη εβδομάδα έδωσε το ΓΕΣ, από την επίσκεψη του Αντιστράτηγου Καμπά στο Δ’ ΣΣ

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση το ΓΕΣ ανακοίνωσε και πάλι την επίσκεψη του Αρχηγού στο Δ’ ΣΣ και έστειλε φωτογραφίες μαζί με μια λακωνική ανακοίνωση, η οποία δεν γράφει κάτι επί της ουσίας.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι το κείμενο δεν υπογράφεται από τον εκπρόσωπο Τύπου ΓΕΣ Συνταγματάρχη (ΑΣ) Ιωάννη Χειμαριό, αλλά είναι χωρίς υπογραφή.

Με τόσο «γρήγορη ενημέρωση», σαν να πηγαίνουμε με τον «αραμπά», είναι προφανές ότι τη χάνουμε τη μάχη, την ώρα που οι γείτονες διεξάγουν κανονικές επικοινωνιακές επιχειρήσεις μέσω διαδικτύου. Ας το καταλάβουν κάποτε εκεί στα Επιτελεία.

Η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε επίσκεψη την Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ), συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Ο Αρχηγός επισκέφθηκε την έδρα της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (3 Μ/Κ ΤΑΞ – ΡΙΜΙΝΙ») και της Τακτικής Διοίκησης του 21ου Μηχανοκίνητου Συντάγματος Πεζικού (ΤΔ 21ου Μ/Κ ΣΠ «ΔΡΑΜΑ»).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, περιηγήθηκε στους χώρους των νεοαναγειρόμενων στρατιωτικών οικημάτων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΣΟΕΠΟΠ), ενημερώθηκε για τις

τρέχουσες δραστηριότητες από τους Διοικητές των Σχηματισμών, πραγματοποίησε ομιλίες και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό.

Δείτε τις ΦΩΤΟ που επέλεξε να δημοσιοποιήσει με καθυστέρηση το Γραφείο Τύπου:

 

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»

Προηγούμενο άρθροΈχασε την περιφέρεια Στερεάς ο Απόστολος Γκλέτσος
Επόμενο άρθροΑΣΕΠ 2κ/2019: Αιτήσεις από σήμερα για 1116 θέσεις στην Υγεία
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).