ΑΝΕΛ: Σήμερα η απόφαση Καμμένου για συμμετοχή στις εκλογές – Συνεδριάζουν τα όργανα του κόμματος για να επλέξουν την πορεία του

Συνεδριάζουν σήμερα το πρωί τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου και η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

To κόμμα των ΑΝΕΛ συνεδριάζει προκειμένου τα μέλη του να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις για το αν θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου.

Ωστόσο, όπως έχει ήδη γράψει το iefimerida, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πολύ κοντά στη μη κάθοδό τους στις επόμενες εκλογές μετά το ισχνό ποσοστό που κατέγραψαν στις τελευταίες ευρωεκλογές, λαμβάνοντας μόνο 0,8%, κάτι που αντιστοιχεί σε 45.046 ψήφους πανελλαδικά.

Μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος έγινε την περασμένη Δευτέρα, κατά την κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ.

Οπως είχε αναφέρει τότε ο εκπρόσωπος του κόμματος «θα αναμένουμε το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και εν συνεχεία, αφού γίνει διαβούλευση με τα στελέχη,

θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση, όπου θα ληφθεί η κοινή απόφαση των οργάνων, την οποία και θα ανακοινώσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος».