Αλκιβιάδης Στεφανής – Σταύρος Τσερπές: Παίζουν για υποψήφιοι ΝΔ στο Αιγαίο – Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα που μιλάει για παρασκήνιο


Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής και ο αντιστράτηγος ε.α. Σταύρος Τσερπές φέρονται να διεκδικούν μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λέσβο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα της Λέσβου».

Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Κληρώνει» για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Σύμφωνα με αυτό, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λέσβο στρέφεται όλο το ενδιαφέρον εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου

μετά από το παρασκήνιο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τις διπλές υποψηφιότητες σε Περιφέρεια και Δήμο Δυτικής Λέσβου, που έχει δημιουργήσει κλίμα αντιπαλότητας, ίντριγκες και «βεντέτες» στους κόλπους της Ν.Δ…

Το δημοσίευμα παρουσιάζει ως πιθανούς υποψηφίους τους δυο ανώτατους στρατιωτικούς. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής έχει μακρινή καταγωγή από την Αγιάσο Λέσβου και κατά τη διάρκεια της θητείας του στο «τιμόνι του ΓΕΣ» φρόντισε να ενδυναμώσει τις μνήμες και να προβάλλει επικοινωνιακά αυτή του την καταγωγή.

Μάλιστα τοπικά δημοσιεύματα εξηγούσαν πώς έλκει την καταγωγή του από την Αγιάσο εξηγώντας:

«είναι γιος του Παναγιώτη Στεφανή, εξαδέλφου του πρώην Δημάρχου Αγιάσου Παναγιώτη Ηλ. Ψυρούκη, και εγγονός του αείμνηστου ιερέα του Ιερού Προσκυνήματος Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλκιβιάδη Στεφανή, αδελφού της μητέρας του πρώην Δημάρχου».

Πρόσφατα, κατά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Ρόδο, εθεάθη ο Αλκιβιάδης Στεφανής, κάτι που συνηγορεί στις πληροφορίες ότι θα κατέλθει στην πολιτική και θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών στο Αιγαίο.

Ο έτερος φερόμενος ως υποψήφιος, αντιστράτηγος ε.α. Σταύρος Τσερπές, κατάγεται από την  Μεσσηνία, από ττην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του στο νησί, δέθηκε τόσο μαζί του, που ο δήμαρχος την ανακήρυξε φέτος στις 29 Μαρτίου επίτιμο δημότη.

Το εάν τελικά θα εμπλακούν στην πολιτική ως υποψήφιοι στη Λέσβο οι δυο στρατηγοί θα το μάθουμε σίγουρα. Πάντως οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον τοπικό Τύπο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.