3κ/2018 ΑΣΕΠ Τελευταία νέα και Κοινωνικός Τουρισμός 2019 ΟΑΕΔ – Όλες οι λεπτομέρειες για την προκήρυξη αλλά και για τις αιτήσεις για δωρεάν διακοπές

3κ/2018 ΑΣΕΠ Τελευταία νέα

Σε αγωνία θα συνεχίσουν να είναι ως φαίνεται, λόγω εθνικών εκλογών, οι επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 ΑΣΕΠ, που αφορά 8.166 προσήψεις-θέσεις εργασίας.

Τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018 θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα και το πιο πιθανό είναι αυτό να γίνει σε δύο δόσεις.

Η επεξεργασία των αποτελεσμάτων για την κατηγορία ΥΕ, όπως έχει γράψει το workenter, έχει ολοκληρωθεί προ καιρού. Το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιήθηκε, οφείλεται στην εξάρτηση σημαντικών ειδικοτήτων με την κατηγορία ΔΕ

Η σταδιακή ανακοίνωση με διαφορά 1 – 2 ημερών γίνεται για την προφύλαξη του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΣΕΠ, δεδομένου ότι είναι ορατός ο κίνδυνος της κατάρρευσης.

Αποτελέσματα μέχρι Τετάρτη 5 Ιουνίου αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας «αντεπίθεση υποψηφίων 3Κ/2018»

Κοινωνικός Τουρισμός 2019 ΟΑΕΔ: Δωρεάν Διακοπές για όλους

Ξεκινά τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, στις 08:00, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα

επιδότησης διακοπών εργαζομένων, ανέργων και των οικογενειών τους, με επιταγή κοινωνικού τουρισμού περιόδου 2019-2020.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους και παρόχους, μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στις 23:59.

Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ.

Ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων και ωφελούμενων του προγράμματος είναι 140.000 άτομα, ο δε προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

  • Από μία έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω 
  • από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»