Σχολή Πεζικού: Οι πρώτες ΦΩΤΟ από την κεντρική γιορτή του Αγίου Γεωργίου για τον Στρατό Ξηράς, που έγινε παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας

Τις πρώτες φωτογραφίες από τον εορτασμό έσπευσαν να δημοσιεύσουν στο Facebook πολιτικοί και στρατιωτικοί αλλά και πολίτες που παρευρέθηκαν στην τελετή που έγινε όπως κάθε χρόνο στη Σχολή Πεζικού στην Χαλκίδα.

Λάρισα: Η 1η Στρατιά τίμησε τον Άγιο Γεώργιο VIDEO – ΦΩΤΟ

«Στο σημερινό εορτασμό του προστάτη του Στρατού Ξηράς Αγίου Γεωργίου, στη σχολή πεζικού στη Χαλκίδα, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. «ΔΙΩΚΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗΝ» ??».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων έσπευσε να ανακοινώσει την παρουσία του, αλλά και των δημοτικών συμβούλων στην γιορτή, η οποία άλλωστε γίνεται στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Στρατός Ξηράς: Γιορτάζει τον προστάτη Άγιο Γεώργιο – Χρόνια Πολλά

Δεν έχασε την ευκαιρία μάλιστα να φωτογραφηθεί και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη. Εκλογές έρχονται… λογικό είναι.

Στις φωτογραφίες φαίνεται να «τα λέει» και με τον Αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά.

Στην σύντομη περιγραφή ανακοινώνει: Τον προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού), Άγιο Γεώργιο, τίμησε η Σχολή Πεζικού Χαλκίδας, στην καθιερωμένη τελετή που οργανώθηκε στον χώρο της, σήμερα Παρασκευή 3 Μαίου.

Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης με δημοτικούς συμβούλους.

Τέλος υπήρξαν και στελέχη εν ενεργεία αλλά και απόστρατοι, οι οποίοι θέλησαν να δημοσιοποιήσουν την παρουσία τους στην γιορτή και δημοσίευσαν και τις σχετικές φωτογραφίες. Σε όλους ευχόμαστε χρόνια πολλά. Να είναι καλά και παρόντες στην γιορτή και του χρόνου.