Προεκλογική στήριξη της «ακομμάτιστης» ΠΟΜΕΝΣ στον Πατούλη – Έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον ένα υποψήφιο για την Περιφέρεια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Παρέμβαση των συνδικαλιστών της ΠΟΜΕΝΣ υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου στις περιφερειακές εκλογές της Αθήνας, λίγες ημέρς πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδικοικητικών εκλογών.

Σχεδόν σύσσωμο το προεδρείο της συγκεκριμένης ομοσπονδίας έσπευσε να βγάλει φωτογραφία με τον Γ. Πατούλη, και στη συνέχεια να ανακοινώσει την συνάντηση μέσα από την ιστοσελίδα, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν και πάλι οι κάλπες για τον 2ο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν

  • ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δ. Ρώτας
  • ο Οργανωτικός Γραμματέας Η. Κολλύρης
  • ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Κ. Χατζηδημητρίου
  • ο Αν. Γεν. Γραμματέας Β. Λάμπρου
  • ο Γραμματέας θεμάτων ΕΜΘ Α. Κασιδόπουλος
  • και τα μέλη Κ. Μίλης, Γ. Ζγαρδανάς, Χ. Σουρέλης, Κ. Κιουρτσίδου, Π. Καζαντζίδης, Ν. Ασφής και Α. Κακαρίκου.

Το αστείο στην ανακοίνωση είναι πως όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, βρήκαν κατάλληλη την ώρα να πάνε να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς καθώς και τη δυνατότητα ανάπτυξης κοινών συνεργειών μεταξύ της ΠΟΜΕΝΣ και της Περιφέρειας, μέσα από ένα σύμφωνο συνεργασίας.

Ο Γ. Πατούλης, σύμφωνα με την ανακοίνωση των στρατιωτικών, μετά (και όχι κατά τη διάρκεια) τη συνάντηση εξέφρασε τη στήριξη του σε όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και επισήμανε τη σημασία ενίσχυσης της συνεργασίας τους, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Τα υπόλοιπα περί ακομμάτιστων συνδικαλιστών, τα αφήνουμε στην κρίση σας….Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com