Πάνος Καμμένος: Πότε ανακοινώνει αν θα κατέβει στις εθνικές εκλογές 2019 – Πού βρίσκεται, τι εξετάζει και τι ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει

Εκτός Αθηνών είναι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και επιχειρεί να αποτιμήσει το αποτέλεσμα των εκλογών και να «διαβάσει» αναπόσπαστος το μήνυμα της κάλπης.

Το κόμμα των ΑΝΕΛ πήρε πολύ μικρό ποσοστό στις ευρωεκλογές (0,80%) και αυτό προβλημάτισε τόσο την ηγεσία όσο και τα στελέχη του.

Ο κ. Καμμένος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις του για το μέλλον και τις κινήσεις των ΑΝΕΛ την Δευτέρα, μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών.

Τότε, θα ανακοινώσει την στρατηγική του απόφαση, δηλαδή αν θα κατέβει στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου

ή αν θα οργανώσει έναν πολιτικό σχηματισμό μέσω ανασυγκρότησης ο οποίος θα τον οδηγήσει στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν.

Πάντως σε καμία περίπτωση ο Πάνος Καμμένος δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πολύ πριν διεξαχθούν οι ευρωεκλογές είχε δηλώσει σε ανύοππτο χρόνο ότι ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές στις 30 Ιουνίου.

Η ημερομηνία δε που είχε ανακοινώσει είναι ακριβής, καθώς αυτήν είχε αρχικά προτείνει και ο Αλέξης Τσίπρας και άλλαξε αργότερα λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων.