Μεταθέσεις 2019: Στρατός Ξηράς – Κατώτερο προσωπικό – Τελευταία Νέα – Πού βρίσκονται οι λίστες με τα ονόματα και πότε αναμένεται να ανακοινωθούν


Γράφει η Ιωάννα Ηλιάδη

Στο τελικό στάδιο της υπογραφής βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr οι μεταθέσεις 2019 για το κατώτερο προσωπικό.

Ήδη η επιλογή έχει γίνει από το ΓΕΣ και έχουν προωθηθεί για υπογραφή στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ, ο οποίος έχει και την σχετική αρμοδιότητα.

Σύμφωνα με τις πληρφορίες του Armyvoice.gr εκτιμάται ότι ο ΑΝΥΕΘΑ θα έχει υπογράψει μέχρι αύριο Παρασκευή και θα αρχίσουν άμεσα να μεταδίδονται οι μεταθέσεις μέσω του συστήματος ΠΥΡΣΕΙΑ.

Υπάρχει και μια ακόμα «παρτίδα» που πρέπει να υπογραφεί από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Μεταθέσεις 2019: Στρατός Ξηράς

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλες οι μεταθέσεις πρέπει να έχουν υπογραφεί το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα, διαφορετικά θα μιλάμε για μεγάλα προβλήματα στους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους καθώς θα ταλαιπωρηθούν μέσα στο καλοκαίρι, όπως είχε γίνει σε προηγούμενα χρόνια.

Φέτος είναι γεγονός ότι η επεξεργασία των μεταθέσεων ειδικά στον Στρατό Ξηράς υπήρξε γρήγορη και οι λίστες με τα ονόματα των μετατιθέμενων έχουν πολύ νωρίς φύγει από το ΓΕΣ για να υπογραφούν από την πολιτική ηγεσία.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πραγματικά σημείωσαν ρεκόρ επεξεργασίας των μεταθέσεων. Και αυτά τα εύσημα τα χρεώνεται ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Καμπάς.

Ωστόσο η ανακοίνωσή τους πάντα εξαρτάται από το πότε υπογράφει η πολιτική ηγεσία.

Φέτος που μεσολαβούν και οι εκλογές φαίνεται ότι οι ανακοινώσεις θα επισπευσθούν και τα στελέχη θα έχουν μάθει πριν μπει ο Ιούνιος πού μετατίθενται.
Δείτε ολόκληρη την τελευταία εκπομπή Ευπειθώς Αναφέρω