Κύπριος ίλαρχος

Κύπριος ίλαρχος: 19χρονη γυναίκα καταγγέλλει ότι την βίασε -. Ο 35χρονος βιντεογραφούσε τις πράξεις του. Δεν το παραδέχθηκε ο «Ορέστης»

Συγκεκριμένα ενώπιον των  Αρχών υπάρχει καταγγελία από 19χρονη γυναίκα ότι ο 35χρονος την βίασε.

Όπως αναφέρθηκε, αρχές του 2017 την παρέλαβε με το αυτοκίνητο του για να την πάρει γι για φωτογραφίσει. Την μετέφερε σε χώρο και τη βίασε στο αυτοκίνητο του.

Ξανά στο δικαστήριο

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε ξανά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σήμερα ο 35χρονος Κύπριος ίλαρχος και  κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει παραδεχθεί τις δολοφονίες πέντε γυναικών,

καθώς και ενός ανήλικου κοριτσιού, ενώ σε ότι αφορά το έβδομο θύμα, ένα κοριτσάκι έξι ετών, ισχυρίζεται ότι πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και στη συνέχεια πέταξε τη σορό της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα politis.com.cy ο 35χρονος, Νίκος Μεταξάς έφθασε στο Δικαστήριο συνοδευόμενος από τα μέλη του αντιτρομοκρατικού ουλαμού και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ο ανακριτής ζήτησε την ανανέωση της κράτησης του υπόπτου για οκτώ ημέρες ενώ ο 35χρονος απάντησε «Μάλιστα» στο αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση της κράτησης του, ενώ το ίδιο απάντησε και στο ερώτημα αν θα εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του.

Οι ανακριτές ζήτησαν για πρώτη φορά διάταγμα κράτησης για υπόθεση βιασμού μετά από καταγγελία γυναίκας.

Σύμφωνα με τον ανακριτή, στις 30 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από γυναίκα, πως κατά το 2016, ο ύποπτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της.

Όπως αναφέρθηκε, ο 35χρονος παρέλαβε με το αυτοκίνητο του 19χρονη κοπέλα για να την φωτογραφήσει. Την μετέφερε σε χώρο και τη βίασε στο αυτοκίνητο του.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο 35χρονος βιντεογραφούσε τις πράξεις του. Το θύμα εκμυστηρεύτηκε το γεγονός σε φίλη της και στη γυναίκα του υπόπτου.

Ο «Ορέστης» γνώρισε το θύμα και συνομιλούσε μαζί της στο Badoo ενώ ανακρινόμενος αρνήθηκε ανάμιξη.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα χθες και επανασυνελήφθη, αλλά δεν παραδέχεται τον βιασμό.

Για όλες τις υποθέσεις, σύμφωνα με τον ανακριτή, παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια και έγιναν έρευνες σε 9 οχήματα και σπίτια.

Ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση στο αίτημα για ανανέωση της κράτησης του.