Κυπριακή ΑΟΖ: Γνωστή αστρολόγος προβλέπει τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην κυπριακή τηλεόραση – Η Λίτσα Πατέρα κλήθηκε να προβλέψει τι θα συμβεί!

Ακόμα και αστρολόγοι έχουν σπεύσει να ερμηνεύσουν στην Κύπρο τις διαθέσεις του σουλτάνου!

Στο στούντιο της μεσημβρινής εκπομπής του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι» βρέθηκε σήμερα η γνωστή Ελληνίδα Αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα www.sigmalive.com.

Η γνωστή αστρολόγος με αφορμή τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, εξήγησε πως η επιστήμη της Αστρολογίας μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να γίνει στον κόσμο σε γεωστρατηγικό και διπλωματικό επίπεδο.

Η κα. Πατέρα εξήγησε πως, από τότε που οι άνθρωποι υπάρχουν στον πλανήτη, το πρώτο που μπόρεσαν να καταλάβουν είναι το τι γίνεται από τον ουρανό.

«Η Αστρολογία είναι μια στατιστική έρευνα, δηλαδή, βλέποντας πως κάποιος πλανήτης συναντάει για παράδειγμα τον πλανήτη του πολέμου, καταλαβαίνει ότι εκεί θα υπάρξει ένταση», είπε η κ. Πατέρα.

Η Ελληνίδα Αστρολόγος πρόβλεψε ότι «το 2020 θα έχουμε συναρπαστικές αλλαγές.

Προχωρώντας στον πλανήτη του Υδροχόου, μπαίνουμε σε μια πιο πνευματική περίοδο.

Παρατηρώντας τον μήνα Ιούνιο, ενώ παρατηρείται ότι αρχίζει ωραία, στα μέσα του μήνα αρχίζει να σκοτεινιάζει το πράγμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, πάει απέναντι από κράτη και από τον Πλούτωνα, που δείχνει ότι εκεί θα υπάρχει μια ένταση και έχει και μια έκλειψη ηλίου».

Ο συνδυασμός αυτός, όπως αναφέρει η κ. Πατέρα, -δηλαδή της έκλειψης ηλίου και της έντασης-, καταδεικνύει στην Αστρολογία ότι κάτι γίνεται, που μπορεί να σημαίνει είτε ότι χαλάει ο καιρός είτε ότι γίνονται εντάσεις στρατιωτικού επιπέδου.

This post was published on 10 Μαΐου, 2019 7:08 ΜΜ