Η Ιωάννα Ηλιάδη συναντήθηκε με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών με φορείς

Συνάντηση με την Ένωση στρατιωτικών Αρκαδίας, μέλη της οποίας είναι και αρκετοί στρατιωτικοί από το Άργος, είχε η Ιωάννα Ηλιάδη, υποψήφια για το τοπικό Συμβούλιο Άργους, με τον συνδυασμό «Δυνατή Πόλη Ξανά», του Τάσσου Χειβιδόπουλου.

Η κ. Ηλιάδη, η οποία γνωρίζει καλά τα θέματα των στρατιωτικών, λόγω της καθημερινής επαγγελματικής ενασχόλησής της με το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας,

ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΕ Αρκαδίας Ευάγγελο Κουτρουφίνη για το πρόγραμμα του συνδυασμού «Δυνατή Πόλη Ξανά» ειδικά για την πόλη του Άργους.

Ακολούθως αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Η Ιωάννα Ηλιάδη υπογράμμισε ότι οι 11 υποψήφιοι στο τοπικό συμβούλιο Άργους με τον συνδυασμό «Δυνατή Πόλη Ξανά», είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τις οικογένειες των στρατιωτικών που ζουν στην πόλη του Άργους, με κάθε δυνατό τρόπο, καθώς γνωρίζουν καλά τις δυσκολ’ιες του επαγγέλματός τους.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι απαιτείται προσπάθεια για την αποτακάταση των εκκρεμών θεμάτων τα οποία απασχολούν την καθημερινότητα των στρατιωτικών, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα έχουν στενή συνεργασία με σκοπό την ανάδειξή τους και τελικά την επίλυσή τους.