Γιώργος Αυτιάς: Έσπασε τα κοντέρ! Πρώτος με 32,2% στην τηλεθέαση

Γιώργος Αυτιάς: Έσπασε τα κοντέρ! Πρώτος με 32,2% στην τηλεθέαση – κατέρριψε κάθε ρεκόρ το περασμένο Σαββατοκύριακο!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς πέτυχε ένα απίστευτο ρεκόρ στην τηλεθέαση: Έφθασε  32,2% στο γενικό σύνολο και 20,6 στα νεανικά κοινά.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 590.000 νοικοκυριά είδαν Γιώργο Αυτιά, ο οποίος σε ποσοστά ήταν πρώτος σε όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης σε ενημέρωση και ψυχαγωγία!

Πρόκειται για μία τεράστιας σημασίας νίκη του ΣΚΑΙ και του Γιώργου , που φωτογραφίζει την δύναμη της ενημέρωσης της εκπομπής του.

Ο Γιώργος Αυτιάς έχει ένα μοναδικό τρόπο, να λέει απλά και κατανοητά τα όσα απασχολούν την ελληνική οικογένεια που θα ζήλευε κάθε υπουργός Οικονομικών.

Πίνακες, αριθμοί, ειδικοί, ερμηνεία αριθμών και χρηστικές πληροφορίες. Τεράστια η προεργασία.

Οι συνάδελφοί του τον βλέπουν να κάθεται ώρες ατέλειωτες να ετοιμάζει τις κάρτες.

Αυτές που κομματιάζουν κυβερνήσεις και που τρέμουν όλοι οι υπουργοί Οικονομικών, γιατί φωτογραφίζουν την πραγματικότητα της ζωής των Ελλήνων….

Άλλωστε στον Γιώργο Αυτιά αναφέρθηκε και ο Τσίπρας στη Βουλή , «όταν ο Γιώργος της διπλανής πόρτας φώναζε Τσίπρα μην κόβεις τις συντάξεις!

Υπάρχει συνταγή επιτυχίας; Χαμογελάει ο Γιώργος Αυτιάς και απαντά «Μόνο με σκληρή δουλειά, επαλήθευση στοιχείων, ρεπορτάζ και μεράκι»!

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια της σχέσης του Γιώργου με την κοινωνία.

«Το είπε ο Αυτιάς…Έτσι είναι»! λένε στα σπίτια, στο ΤΑΧΙ, στην εργασία, στις υπηρεσίες και στα καφενεία. Και έχει καταφέρει πολλά ο Σαμιώτης.

Πολέμησε να μην μειωθούν οι συντάξεις και το πέτυχε. Πίεσε 2 χρόνια για τις 120 δόσεις και ήρθαν. Πίεσε για τα ορφανά και θα παίρνουν οι χήρες το 70% της σύνταξης…

Φώναξε για μείωση φόρων και έρχεται στα προγράμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Πιέζει , πιέζει και ολοένα πετυχαίνει…

«Πρώτα η κοινωνία και ο άνθρωπος » λέει ο ίδιος καθώς είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τι κάνουν στον ΣΚΑΙ; Προσέχουν τον Αυτιά …..σαν τα μάτια τους!