Σοκ! Ομολόγησε και 2ο φόνο ο στρατιωτικός – Έκαναν σεξ και την έπνιξε – Την πέταξε στο φρεάτιο που είχε πετάξει την πρώτη γυναίκα

Ο 35χρονος βρίσκεται αυτή την ώρα στο δικαστήριο, όπου έφτασε χωρίς δικηγόρο και με σκυμμένο κεφάλι.

Παραδέχθηκε πως έπνιξε και την δεύτερη γυναίκα που έχει βρεθεί νεκρή στο φρεάτιο. “Παγωμένη” η Κύπρος μπροστά σε μια ενδεχομένως υπόθεση ενός serial killer με άγνωστο αριθμό θυμάτων.

Απόφοιτος από τη Σχολή Ευελπίδων ο στρατιωτικός – serial killer

Ξεκίνησε η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου και η Κύπρος ζει σοκαριστικές στιγμές.

Η Αστυνομία ζητά την 6ήμερη κράτηση του 35χρονου, ο οποίος τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση, ως εκ τούτου την άλλη Παρασκευή θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου και για τους δύο φόνους.

Δηλαδή ζητείται η κράτησή του για έξι ημέρες για να συντρέχει με την οκταήμερη και να ακολουθηθεί μια διαδικασία.

Εντός της αίθουσας του Δικαστηρίου, στην οποία υπάρχουν πάνοπλοι αστυνομικοί, μπήκε με σκυμμένο το κεφάλι ο ύποπτος και μάλιστα χωρίς δικηγόρο, αφού ο Ηλίας Στεφάνου, δικηγόρος του 35χρονου, αποσύρθηκε από την υπεράσπισή του.

«Έχετε συλληφθεί για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης και της απαγωγής που διαπράχθηκαν μεταξύ 2018 και 2019 στη Λευκωσία.

Η Αστυνομία θα ζητήσει την κράτηση σας για έξι μέρες» ειπώθηκε από την έδρα του Δικαστηρίου, ενώ σύμφωνα με τον ανακριτή, στις 19/4 ο ύποπτος παραδέχθηκε το φόνο της Marry Rose.

Είναι η γυναίκα, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε τυχαία από τουρίστες στο μεταλλείο και μετά την αναγνώρισή της από φίλη της, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο 35χρονος ύποπτος, ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, παραδέχθηκε στους ανακριτές πως αυτός ήταν που σκότωσε την άτυχη Marry Rose από τις Φιλιππίνες΄

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους ανακριτές ότι στραγγάλισε στο σπίτι του την 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και ακολούθως μετέφερε το άψυχο πτώμα της στο μεταλλείο όπου και το πέταξε στο φρεάτιο.

Οι Αρχές θα έχουν, όπως και σήμερα, διπλό μέτωπο ερευνών, αφού πέρα από το φρεάτιο στο Μιτσερό, έρευνες αναμένεται να γίνουν και στη λίμνη στο Ξυλιάτο,

όπου ο 35χρονος ύποπτος για την υπόθεση είχε υποδείξει χθες, ως το χώρο που είχε θάψει την εξάχρονη κόρη της Marry Rose, η οποία παραμένει ακόμα άφαντη.