Σφάζονται μεταξύ τους στην ΠΟΜΕΝΣ για τους ΕΠΟΠ – Αφορμή οι δηλώσεις του υπεύθυνου των ΕΜΘ σε ιστοσελίδα που τον προωθεί, για τους ΕΠΟΠ – Το δράμα τους κορυφώνεται

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια λέει ο σοφός λαός και σήμερα, την ώρα που κορυφώνεται το Θείο δράμα, βλέπουμε και ένα άλλο επεισόδιο στην ΠΟΜΕΝΣ, που φαίνεται ότι πλέον έχουν αρχίσει και τρώγονται μεταξύ τους.

Αφορμή στάθηκε η δημοσίευση δήλωση, διάρκειας ενός λεπτού και με θέμα τους ΕΠΟΠ,  του υπεύθυνου της ΠΟΜΕΝΣ για τους ΕΜΘ ο οποίος ως πολυτάλαντος αποφάσισε να ασχοληθεί και με τους ΕΠΟΠ.

Ίσως να έκρινε πως οι υπεύθυνοι της ΠΟΜΕΝΣ για τους ΕΠΟΠ να μην είναι επαρκείς στα καθήκοντά τους και να  αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία για να καλύψει το κενό.

Ίσως πάλι απλά ήθελε να «διαφημιστεί» για μια ακόμα φορά μέσω της ιστοσελίδας που γράφει ύμνους για το πρόσωπό του, ιδιαίτερα μετά από λουκούλλεια γεύματα σε χασαποταβέρνες της Λάρισας.

Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες δρομολογήθηκε η συγκεκριμένη δήλωση, η οποία επεκτείνει την συνδικαλιστική του δράση στους ΕΠΟΠ.

Ήταν πάντως αρκετή για να αρχίσουν εν μέσω Μεγάλης Παρασκευής και λίγο πριν την αποκαθήλωση του Κυρίου από τον σταυρό, οι γκρίνιες.

Μάλιστα οι εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι υπεύθυνοι των ΕΠΟΠ στην ΠΟΜΕΝΣ άρχισαν να διαμοιράζουν σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης άλλο δημοσίευμα που έλεγε ότι αυτοί ανέδειξαν τα θέματα των ΕΠΟΠ και ουδεμία σχέση έχει με αυτούς ο υπεύθυνος των ΕΜΘ.

Τέτοια δράματα στην κορύφωση της Μεγάλης Εβδομάδας…

Ψυχραιμία σύντροφοι. Με το νέο νόμο μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσετε συνολικά την πολιτική σας και δεν είναι εικόνα σοβαρή τα ξεκατινιάσματα στο Facebook. Αυτά είναι που στρέφουν τον κόσμο μακριά από εσάς. Το έχουμε ξαναπεί αλλά μάλλον δεν βρέθηκαν ευήκοα ώτα…

 

 

Δημήτρης Βίτσας: Το μήνυμα στην Τουρκία