Απεργία Πέμπτη 17 Οκτωβρίου: Στάση Εργασίας ΜΜΜ: Μετρό ΗΣΑΠ ΗΣΑΠ: Δρομολόγια ηλεκτρικού μέχρι Ειρήνη Απεργία μετρό: Τι ώρα ανοίγει - Απεργία λεωφορείων - ΗΣΑΠ - Τρόλεϊ Απεργία ΗΣΑΠ 24 Σεπτεμβρίου: Κλειστός ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος Απεργία ηλεκτρικός σήμερα & Απεργία Μετρό και ΗΣΑΠ 31 Μαϊου Πρωτομαγιά 2019: Μόνο μετρό και τραμ στην Αθήνα Απεργία ΗΣΑΠ αύριο - Τι ώρα είναι η στάση εργασίας ΗΣΑΠ

Πρωτομαγιά 2019: Μόνο μετρό και τραμ στην Αθήνα – Πώς θα κινηθούν λόγω της καθιερωμένης απεργίας των εργαζομένων.

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ηλεκτρικού τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, όπως και ο σιδηρόδρομος την Πρωτομαγιά 2019 λόγω της καθιερωμένης απεργίας των εργαζομένων.

Κανένα δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθεί και από τον Προαστιακό λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι σε Μετρό και Τραμ πραγματοποιώντας με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί, οπότε και οι συρμοί θα μείνουν ακινητοποιημένοι.

Από τις εννέα και μετά τα δρομολόγια μέχρι τη λήξη της βάρδιας θα είναι αραιά ακολουθώντας ουσιαστικά πρόγραμμα Κυριακής.

Να σημειωθεί ότι στη γραμμή 3 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο καθόλη της διάρκεια της ημέρας.

Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε για την Πρωτομαγιά την κήρυξη 24ωρης απεργίας σε όλα τα πλοία από 00.01 τα ξημερώματα έως 24.00 τα μεσάνυχτα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται τα εξής: «Παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν

επιλύονται, αλλά εξακολουθούν να συσσωρεύονται καθημερινά, με αποκορύφωμα την εξακολούθηση εφαρμογής του νόμου για τις μειωμένες και ειδικές συνθέσεις στα επιβατικά

Covid19: Έχει ατομική ευθύνη ο ΥΕΘΑ ή ...YOLO; click

μεσογειακά και ακτοπλοϊκά πλοία, τις συντάξεις, το ασφαλιστικό και τη συνεχιζόμενη παραβίαση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε ό,τι αφορά τις ώρες απασχόλησης».