Κύπρος στρατιωτικό serial killer

Κύπρος: Αποτροπιασμός για τον στρατιωτικό serial killer – Τι ισχυρίζεται στις καταθέσεις του – Δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του 6χρονου κοριτσιού

Αποτροπιασμό προκαλούν στην Κύπρο οι καταθέσεις του 35χρονου αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο ο οποίος κρατείται για την δολοφονία τουλάχιστον δύο γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ο συλληφθείς έχει παραδεχτεί την ενοχή του στον θάνατο της 38χρονης Μέρι Ρόουζ από τις Φιλιππίνες και της 28χρονης συμπατριώτισσας της Άριαν Παλάνας Λοσάνο.

Αρνείται ωστόσο κατηγορηματικά ότι ευθύνεται για τον θάνατο της 6χρονης κόρης της Μέρι Ρόουζ ή άλλων γυναικών, αν και φέρεται να έχει ομολογήσει πως πέταξε το πτώμα του μικρού κοριτσιού.

Ο συλληφθείς ίλαρχος κατέθεσε πως το κοριτσάκι άρχισε να πνίγεται στο σπίτι του, προκαλώντας τον πανικό της μητέρας του η οποία άρχισε να φωνάζει,

και για αυτόν τον λόγο την έπνιξε. Φέρεται να απέδωσε τον θάνατο του παιδιού εισρόφηση εμεσμάτων, αν και αυτό δεν έχει εξακριβωθεί από τις Αρχές.

Στην συνέχεια πέταξε την ανήλικη Σιέρα στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και τη μητέρα της στο φρεάτιο του μεταλλείου, στο Μιτσερό Κύπρου.

Στο ίδιο εγκαταλελειμμένο φρεάτιο πέταξε και το σώμα της Άριαν, την οποία στραγγάλισε κατά την διάρκεια σεξουαλικής επαφής.

Οι έρευνες συνεχίζονται στο μεταλλείο ώστε να διακριβωθεί εάν ο αξιωματικός έχει κρύψει εκεί κι άλλα θύματα. Στο επίκεντρο έχουν επίσης έλθει φάκελοι εξαφανισμένων γυναικών από τις Φιλιππίνες.

Τον συγκλονισμό της κυβέρνησης εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Πρόδρομος Προδρόμου.

Παρέπεμψε την απόδοση τυχόν ευθυνών για την καθυστέρηση στην σύλληψη του δράστη αφού ολοκληρωθούν οι έρευνες.