ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 350 ευρώ για στρατιωτικούς – ένστολους με Τροπολογία που κατεβάζει η κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα

Μετά το προεκλογικό δώρο της κυβέρνησης για την εξαίρεση στρατιωτικών και ενστόλων από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης η κυβέρνηση προχωρά και σε άλληο προεκλογικό μέτρο και αναμένεται να δώσει δώρο Πάσχα ύψους 350 ευρώ στα ειδικα μισθολόγια.

Με αυτό τον τρόπο εκτιμά ότι θα πάψει το κύμμα προσφυγών όσων διεκδικούν με αγωγές τα δώρα και τα επιδόματα που τους έχουν περικοπεί.

Την είδηση αυτή πολλοί θα εύχονταν να είναι αλήθεια. Όμως τηρώντας το έθιμο της πρωταπριλιάς σκαρώσαμε κι εκείς αυτή την μικρή φάρσα.

Όμως υπάρχουν και αλήθειες αναφορικά με το πώς παρουσιάζεται ως προεκλογικό δώρο η εξαίρεση από την εισφορά αλληλεγγύης.

Είναι άλλη μια διεκδίκηση, που ανέδειξε το Armyvoice.gr και πιέσαμε να αρθεί η αδικία εις βάρος των στρατιωτικών.

Η αδικία επιλύεται και δεν είναι προεκλογικό δώρο όπως το παρουσιάζουν.

Όπως μας γράφει ο Ηλίας Νατσιούλας τα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ δεν τρώνε κουτόχαρτο. Τίτλοι αυτών των ημερών «Δώρο» της κυβέρνησης στους δικαιούχους των ειδικών μισθολογίων που πήραν αναδρομικά.

Και συγκεκριμένα το Υ.Ο ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ με εξαίρεση από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης των αναδρομικών ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ποια είναι η αλήθεια για την εισφορά αλληλεγγύης

Για να μην ξεχνιόμαστε πριν 1,5 μήνα κάποιοι δημοσιεύαμε άρθρα, δίναμε παραδείγματα με την επιβάρυνση που θα έχουν οι Στρατιωτικοί με ποσά 250, 500€ κλπ

με την κατάθεση της φορολογικής δήλωσης το 2019 και καλούσαμε αρθεί αυτή η αδικία. Τα λέγαμε στα κόμματα για να πιέσουν και αυτά.

Δειτε ενδεικτικά εδω 

Ο κ. Νατσιούλας αναφέρει: αυτή την επιβάρυνση λοιπόν έρχονται τώρα να εξαιρέσουν που φωνάζαμε τότε ότι καθώς θα γίνει και έπρεπε να εξαιρεθούν τα αναδρομικά και όχι να οτ παρουσιάζουν ως προεκλογικό δώρο. 

ΥΓ 1: Όσοι αναρωτούνται γενικά γιατί να συμμετέχω σ ένα σύλλογο, σ ένα συνδικαλιστικό σωματείο κλπ, η απάντηση για άλλη μια φορά είναι για να δίνεις ώθηση στους εκπροσώπους να διεκδικήσουν για όλους μας…

ΥΓ 2: Καλώ επίσης όλους τους γονείς του ν. Λάρισας με 3 τέκνα ανεξαρτήτως ηλικίας αυτών, να εγγράφουν στο σωματείο τριτέκνων που είμαι μέλος ΔΣ (Γενικός Γραμματέας). Τηλ επικοινωνίας 6936773450. https://triteknoilar.wordpress.com/about/

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»