Δημήτρης Απόκης: Δήθεν δημοσιογράφους και αναμεταδότες τη συμφοράς χαρακτηρίζει όσους μεταδίδουν είδηση για  το δήθεν Τελεσίγραφο ΗΠΑ προς Τουρκία να επιλέξει αν θα μείνει σύμμαχος  στο ΝΑΤΟ

Κεραυνούς από τον έμπειρο διπλωματικό συντάκτη κατά δήθεν δημοσιογράφων, οι οποίοι χωρίς να γνωρίζουν αναμεταδίδουν λάθος την είδηση.

Τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Η κατάντια των μέσων μαζικής ενημέρωσης στη χώρα έχει φτάσει στα όρια της τραγωδίας.

Από το πρωί παίζει είδηση ότι ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάϊκ Πένς, απείλησε την Τουρκία με εκδίωξη από το ΝΑΤΟ, στην περίπτωση που προσχωρήσει τελικά στην αγορά των S400, από τη Ρωσία.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, δυστυχώς για αυτούς είπε κάτι που δεν έχει καμία σχέση με εκδίωξη από το ΝΑΤΟ.

Όπως ανέφερε πως “Η αγορά των S-400 θέτει σοβαρό κίνδυνο στο ΝΑΤΟ και στην δύναμη της Συμμαχίας, αν η Τουρκία ολοκληρώσει την αγορά τότε ρισκάρει έξοδο από το πρόγραμμα των F-35″ .

Τίποτα που να μην έχουμε ακούσει μέχρι τώρα. Εάν φτάσουν οι ΗΠΑ να απειλήσουν με εκδίωξη τη χώρα με το δεύτερο μεγαλύτερο στρατό στο ΝΑΤΟ, τότε οι πρώτοι που θα πρέπει να ανησυχήσουμε και μάλιστα πολύ σοβαρά, είμαστε εμείς εδώ στην Ελλάδα. Για όσους καταλαβαίνουν βέβαια.

Και κάτι ακόμα, εάν πέσει στο τραπέζι τέτοια απειλή, τότε θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το κατά πόσο η Αμερική, έχει αποφασίσει να τελειώνει με το ΝΑΤΟ.

Πάλι για όσους καταλαβαίνουν.

Φτάνει πια με τους δήθεν δημοσιογράφους και τους αναμεταδότες τη συμφοράς.

Το διπλωματικό ρεπορτάζ είναι κάτι πολύ σοβαρό και δυστυχώς ελάχιστοι είναι αυτοί που πλέον μπορούν να το υπηρετήσουν.

Ας ασχοληθούν λοιπόν κάποιοι, με lifestyle, γιατί τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλ..ς, όπως θα έλεγαν και οι παλαιοί.

Δημήτρης ΑπόκηςΣτείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com